ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
قربونت بشم مطمئنی چیزی که تلاش میکنی بهش برسی به صلاحته؟
مثلا یک مشکلم کم حرفی شدیدمه که نمیتونم تغییرش بدم آیتم صلاح نیست؟داشتن خانواده خوب صلاحم نبود؟ازدواجم صلاحم نبود؟خوشگل بودن صلاحم نبود؟افسرده نبودن صلاحم نبود؟رسیدن به عشقم صلاحم نبود؟
مثلا یک مشکلم کم حرفی شدیدمه که نمیتونم تغییرش بدم آیتم صلاح نیست؟داشتن خانواده خوب صلاحم نبود؟ازدوا ...
میفهمم چی میگی گلم من خودم مشکلاتی ک شما داری رو دارم و علاوه بر اون دوتا از بچه هامو از دست دادم خیلی جاها دلم شکست خیلی غصه خوردم اما پناه بردم به خدا چون دیدم پناه دیگه ای ندارم قلبتو بده دستش میفهمم که چقدر سخته خیلی جاها امتحانای سختی میگیره قربونش برم اما جبران میکنه برات عزیزدلم
ممنون عزیزم به خاطر امیدی که میدی،واقعا خدا باید کمکمون کنه جز اون هیچکسی رو نداریم،ان شاءالله بهتری ...
قربونت بشممممم کاری نکردم انشالله هزار برابر دعای خیری ک برام کردی به خودت برگرده خدا هزاران بار از مادر به فرزند نسبت به بنده هاش مهربون تره امیدت به خدا باشه قشنگم انشالله به زودی با خبر خوش برمیگردی بهترینها سهم قلب مهربونت شبت بخیر عزیزم 🫂❤️