دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی ! توروخدا دعام کنید من هیچ کسیو ندارم ،دعام کنید که دستم بره تو جیب خودم.
ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی ! توروخدا دعام کنید من هیچ کسیو ندارم ،دعام کنید که دستم بره تو جیب خودم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
مغز و اعصاب و جتما قرص بخور زیر نظر پزشک اون اسیبی که استرس به بدنت پوستت و... میزنه قرص اعصاب نمیزن ...
بخدا راس میگی از ریخت و قیافه افتادم
به بچه هم شیر میدم
بچمم عین خودم استرسی ،شبا به دلیل ترس زیاد از خواب میپره و
کارایی انجام بده که حس و حال مثبت بت میده مثلاً فیلم ببین، خودت و سرگرم کن اصلا خودت و بیکار نزار که ...
همون موقع ها هم همش تو فکرم و نشخوار فکری دارم
و استرس میکشم
بخدا راس میگی از ریخت و قیافه افتادم به بچه هم شیر میدم بچمم عین خودم استرسی ،شبا به دلیل ترس زیاد ا ...
منم عین شرایط خودت هستم الان سه کیلو کم کردم پوستم پر جوش شده چقدر جیغ میزدم وگریه میکردم ادم مگه چقدر زندگی میکنه که با استرس خرابش کنه رفتم دکتر بهم دارو داده ملایم خودشم گفت خوب شدم کنارش میتونم بزارم ثلی اضطرابم به شدت بهتر شده دیگه فکر و خیال نمیکنم خوابم بهتر شده حتما برو یه دوره پیش دکتر اعصاب دارو بخور عزیزم
منم عین شرایط خودت هستم الان سه کیلو کم کردم پوستم پر جوش شده چقدر جیغ میزدم وگریه میکردم ادم مگه چ ...
الهییی شکر که خوب شدی 😍
برای فردا صبح باید برم پیش دکتر
من شبا واقعاً نمیتونم بخوابم دارم عذاب میکشم