2777
2789
عنوان

دلشوره و استرس همیشگی

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 24 پست
بعضی افراد مشاوره تنها براشون کافی نیست من خودم تراپی هم انجام میدادم ولی جوابگو نبود گاهی دارو هم ب ...

آره دقیقاً 

دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی ! توروخدا دعام کنید من هیچ کسیو ندارم ،دعام کنید که دستم بره تو جیب خودم.

بعضی افراد مشاوره تنها براشون کافی نیست من خودم تراپی هم انجام میدادم ولی جوابگو نبود گاهی دارو هم ب ...

آره ولی دارو هر چی بخوری مثل مواد میمونه کم کم باید بیشترش کنی که کلا مغزت و نابود می کنه

خسته از جماعت زنده کشه مرده پرس🚶‍♀️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الهییی شکر که خوب شدی 😍برای فردا صبح باید برم پیش دکتر من شبا واقعاً نمیتونم بخوابم دارم عذاب میکش ...

کاملا نشدم میگن دو هفته زمان میبره کاملا شادتر بشی ولی ارزششو داره خواب خوب خیلی مهمه مخصوصا شما که شیررمیدی حتما برو دکتر مغز اعصاب به حرف کسی هم گوش نکن که میگن قرص نخورید امیدوارم بهتر بشی عزیزم

😎💚🐬
کاملا نشدم میگن دو هفته زمان میبره کاملا شادتر بشی ولی ارزششو داره خواب خوب خیلی مهمه مخصوصا شما که ...

ممنونم ان شالله 

آها یعنی به تازگی رفتی؟! 

وای خدا کنه که منم خوب بشم 

دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی ! توروخدا دعام کنید من هیچ کسیو ندارم ،دعام کنید که دستم بره تو جیب خودم.

ممنونم ان شالله آها یعنی به تازگی رفتی؟! وای خدا کنه که منم خوب بشم

خوب میشی  نگران نباش ولی اگر نری به شدت حالت بد میشه طوری مه خودت التماس میکنی نصف شب ببرنت بیمارستات یا دور از جان تیمارستان 😆

😎💚🐬
خوب میشی نگران نباش ولی اگر نری به شدت حالت بد میشه طوری مه خودت التماس میکنی نصف شب ببرنت بیمارستا ...

میرم حتمااا میرم 

آره دقیقاً. واقعاااا هم همینطوره 

ببین یه چیزی خواهرانه بهت میگم فقط سعی کن آروم باشی 

میدونم نمیشه ولی سعی کن

خودمم مث توام استرسی و نوشخوار دارم ینی دیونه شدم

الانم چند روزه قلبم و معدم انقدر درد میکنه از اصابمه رفتم نوارقلب دادم و ۲ بار دکتر رفتم 

لطفا سعی کن تمرین 

تماشای غریبه شدن کسی ک زمانی عزیزترینت بوده زیادی غم انگیزه ):

ببین یه چیزی خواهرانه بهت میگم فقط سعی کن آروم باشی میدونم نمیشه ولی سعی کنخودمم مث توام استرسی و نو ...

تموم تلاشمو میکنم ولی بخدا نمیتونم 

من بعد عروسی با مادر شوهرم زندگی میکردم 

از روز اول عروسیم این استرس افتاد به جون من 

کل این مدت و بارداری و زایمان من همش با همین استرس گذشت 

تازه یکماهی هست جدا شدیم ولی بازم همین استرس رو دارم 

حتی وقتی حالم خوبه و دارم کیف میکنم همم استرس دارم 

از هیچی لذت نمی‌برم و حالم به شدت بده از بابت این قضیه

تموم تلاشمو میکنم ولی بخدا نمیتونم من بعد عروسی با مادر شوهرم زندگی میکردم از روز اول عروسیم این است ...

دقیقا مث منی ولی میخوام بگم که تازه اول راهی و نی نی کوچولو داری بیشتر سعی کن تنها نباشی بهتره سرت گرمع کمتر فکر میکنی .....

تماشای غریبه شدن کسی ک زمانی عزیزترینت بوده زیادی غم انگیزه ):