2777
2789
عنوان

کیاسرخ کن دارن بیاین ی لحظه

83 بازدید | 5 پست

تازگیا سرخ کن خریدم میخاستم میوه خشک کنم روی صفحه ش نزده بود عکس میوه رو ولی تو دفترچه راهنما بود.نمیدونم گزینع گریل رو بزنم یا ایرفرایر اصلا بلد نیستم بهاش کارکنم

هر مهمی یه روز بی اهمیت میشه، صبر کن! 🙂👌🏿️توقَرارنیس‌بِه‌همه‌چیزوهَمه‌کَس‌[اَهمیت‌]بدی!

من یبار تو دستگاه مامانم زدیم خشک کردیم خیلی بد شد 

فروختیمش رفت بابا خیلی بدرد نخوره

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
من یبار تو دستگاه مامانم زدیم خشک کردیم خیلی بد شد فروختیمش رفت بابا خیلی بدرد نخوره

خاهرمم  داره میگه برش داشتم استفاده نمیکنم بدردنمیخوره اینهمه پول دادم الان نمیدونم چیکارکنم 

هر مهمی یه روز بی اهمیت میشه، صبر کن! 🙂👌🏿️توقَرارنیس‌بِه‌همه‌چیزوهَمه‌کَس‌[اَهمیت‌]بدی!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

انواعمرغ کباب تابه ایی همبرگر سیب زمینی یخ زدایی پخت پیترا کیک عصای دستمه

عزیزم میشه یکم راهنماییم کنی سرخ کن من مارک تفاله.دوتا گزینع هردوتا گوشه ش داره یکی گریل نوشته یکی ایرفرایر من نمیدونم سیب زمینیو رو کدومش بزنم معنیشون چیه اصلا

انواعمرغ کباب تابه ایی همبرگر سیب زمینی یخ زدایی پخت پیترا کیک عصای دستمه

کیکم پختم نمیدونم رو کدوم گزینه بزنم گریلو زدم سوخت ایرفرایرو زدم داخلش خمیر بود روش پخته