هیچ وقت این کارونکن بعدا خیلی پشیمون میشی منم یه عادت بدی دارم موقعه که عصبی یانارحت میشم میگم هرچی قرص هست بخورم به خودم خیلی صدمه میزنم ولی خانوادم نمیفهمند این منم خودمو نابودمیکنم
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
ببین مشکل اصلی من ساکت بودن بیش از اندازمهدرروز دو جمله حرف میزنممشاورم رفتم فایده نداشتهشخصیت آدم ت ...
خب من یه راهکار بهت میدم هر روز تایمای بیکاریت اطلاعات عمومیتو زیاد کن کتاب بخون از اتفاقات روزمره وقایع علمی و... تا وقتی رفتی تو جمع و بحثی شد بتونی با بقیه جلو بری و همیشه حرفی برای گفتن داشته باشی . چند بار که میون جمع حرفای منطقی و جالب بزنی و بقیه گوش کنن یا تشویقت کنن خودتم ترغیب میشی مجدد علمتو ب روز کنی و بیشتر یاد بگیری . وقتی بیشتر تو مهمونیا شرکت کنی و تو جمع اینجوری باشی تو بلدت مدت اجتماعی تر میشی منم تو بچگی همیشه از شدت خجالت تو کمدا بودم وقتی مهمون میومد اما الان تو همه جمع ها حرف میزنم همیشه حرف برا گفتن دارم درسته هنوزم کمی خجالتیم ک خب بخاطر ید بودن شرایط مالیه ک اعتماد ب نفسو ازم گرفته وگرنه ب طور کلی خیلی از گذشته بهتر شدم
ب قول مرتضی پاشایی:"مثله عصرپاییزی رنگ و رومون واسه خیلیا خاطرست آرزومون..."