2777
2789

عاشق که نه ۲۳سالمه ولی بالاخره از یک پسری خوشم اومد

چند شب پیش تاپیک زدم از دوست برادرم خوشم میاد ولی این خیلی اقاست و خوبه یعنی بوی شهادت میده منم خیلی‌ مذهبی نیستم ولی حجاب دارم یعنی خداوکیلی هم بیینیش میگی این یک شهیده

سپاهیم هست و دوست برادرمه ولی نمتونم ببینمش ک منم ببینه حیف دیر ازش خوشم اومد دیر متوجه شدم ک دوسش دارم ولی عاشقش نیستم

من خواستگارای خیلی خوب و زیادی دارم چند تا پزشک و دندون پزشک طلافروشی و مهندس ک هم سطح خودمونن و مثل خودم نیمه مذهبین 

ولی دوست برادرم اخخخخ نگم این پسر خیلی خوبه ولی خواستگارم نیست ولی من بین این همه پسر فقط از همین اقا خوشم میاد حتی حاضرم بخاطرش نماز بخونم و حجاب کامل داشته باشم

۲۳سالمه و موندم دو راهی ولی هیچکدوم از خواستگارام ب دلم نیستن این لامصب دلمو برده من اخه دختری نبودم ک تایپم بشه همچین پسری

یه صلوات برام می‌فرستی ؟مرسی مهربونم 💙🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه با برادرت رابطت خوبه به اون بگو 

اگه من بودم میگفتم .اخه با برادرام رابطم خوبه ولی حیف هیچ وقت همچین موقعیتی پیش نیومد 

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️خدایا شکرت الهی همه به خواسته هاشون برسن امضام تغییر کرد امروز ۴۰۴/۷/۲۹به ارزوم رسیدم .🥹.قربون عظمت و بزرگیت خدا خیلی دوست دارم 🥰این حال خوبم نصیب همههههه الهی آمین😇۹/۲۹روز مهمیه برام اگه امضام رو دیدی برام دعا کن .بپرسم ازم چجوری بود فک میکنم خاطره خوبی بشه واسم 

مراقب باش مذهبی نما نباشه که وای از همچین آدمایی

اگه مطمئنی پسر خوبیه با مادرت مطرحش کن که یجوری به برادرت برسونه اونم یبار پسره رو به یه بهانه ای بیاره جایی که شما هستی ببینتت

یکی از فامیلای مذهبیمون همینطوری زن گرفت 

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه با برادرت رابطت خوبه به اون بگو اگه من بودم میگفتم .اخه با برادرام رابطم خوبه ولی حیف هیچ وقت هم ...

صمیمی و شیشن 

منم رابطه خیلی خوبه ولی میخندن بهم میگه تو کجا و این کجا چون تو خانوادمون فقط من مذهبی نیستم

مراقب باش مذهبی نما نباشه که وای از همچین آدماییاگه مطمئنی پسر خوبیه با مادرت مطرحش کن که یجوری به ب ...

نه اصلا نیست بخدا فقط یک شهیده همه چیزش چند ساله جلو چشممه با همه مذهبیا کلا فرق داره این اینقدر پاکه ک موندم تو این دوره

نه اصلا نیست بخدا فقط یک شهیده همه چیزش چند ساله جلو چشممه با همه مذهبیا کلا فرق داره این اینقدر پاک ...

خوبه پس تلاشتو بکن به چشمش بیای شاید باهاش خوشبخت شدی، بعدا حسرت نخوری از دستش دادی

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40