2777
2789
عنوان

خدایا کاش زمستون وجود نداشت

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسایی که بچه مدرسه ای دارن عزیزم خیلی دردمیکشن وقتی بپه شب تاصرح توخواب ناله میکنه درد داره تب داره ...

عزیزم تابستون هم ویروس هست منتهی چون بچه ها مدرسه نمی رن و محیط مدرسه آلوده ست حس نمیشه.

از این صابون کوچیک های جیبی براش بخر و بگو تو مدرسه قبل غذا خوردن بره دست هاشو بشوره‌.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

نه خداروشکر... یکیشون مدرسه میره این یکیم من هروز ظهر نیبرمش پارک حتی سردم باشه میبرم یخ رب بیس دیقه ...

خداروشکر عزیزم خداکنه هیچ وقت مریض نشن .لم یادت باشه برای من اسم اون شربت روبفرستی فرداصرح برم بگیرم

چیز  دیگه ای بهشون نمیدی؟

اخ چه سخت

یعنی یه روز نیست این بچه ها یه ویروس جدید نیارن مدرسه

ماسک هم بلد نیستن بزنن 

زیاد غیبت کنن هم از درس عقب میمونن

کاریش هم نمیشه کرد خاصیت شغلمونه دیگه 

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

خداروشکر عزیزم خداکنه هیچ وقت مریض نشن .لم یادت باشه برای من اسم اون شربت روبفرستی فرداصرح برم بگیرم ...

ما تغذیه مون سالمه بنظرم بی تاثیر نیس

سرخ کردنی نمیخوریم.. میوه زیاد...  انجیر و کشک هر روز... هفته ای یه بار حتما حلیم ک خودم درس کنم... شاااید ماهی یه بار بچه هام چیپس اینا بخورن ک اونم تازگیا نمیخورن

خب شما خودتون ماسک بزنید حداقل درامان باشین

با ماسک صدام رو خوب نمی‌شنون بچه ها

هم باید بشنون هم حرکت لب هام رو ببینن تا متوجه بشن 

بعد هم یه ریز دارم حرف میزنم تو کلاس با ماسک نفس کم میارم 

و اینکه ماسک حس بدی به کودک کلاس اولی منتقل می‌کنه یه جور دافعه داره 

دیگه مجبورم دیگه...

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

حق داری عزیزم ،بچه مریض میشه مادر اسیر میشه واقعا زجرآوره الان چند روزه بچم مریضه کلافه شدم هرمیون میشناسم ویروس گرفته نمی‌دونم این ویروسها از کجا میان ول کن مردم نیستن،الهی بچه هاتون رو  خوب بشن عزیزم