2821
2789
عنوان

خواستگار رودار

345 بازدید | 27 پست

سلام ٫ من به دخترم که توی شهر دیگه درس میخونم ٫ تک فرزندم و مادرم پزشکه بابامم شرکتیه ٫ خداروشکر وضعمون خوبه ٫ ماشین دارم ٫ خونه دارم و …

برای من یه پسری اومد خواستگاری که سه سال از خودم بزرگتر بود ٫ من اصلا قصد ازدواج ندارم ولی چون اشنای مادر بزرگمه به اصرار اون گفتم بیاد که دیگه گیر ندن ردش کنم بره ٫  اومدن و بعد یکم صحبت فهمیدیم چهارتا پسرن و سه تا دختر😀💔 پسره نه ماشین داره نه خونه داره و نه شغل درست حسابی ٫ توی اتاق بهم گفت اول زندگی از خونه و ماشین شما استفاده میکنیم بعدا میخریم دیگه🤣🤣 بعد بهم گفت اگه ازدواج کردیم باید از دانشگاه انتقالی بگیرید شهر خودمون یا انصراف بدید من خوشم نمیاد در رفت امد باشیم یا زنم ازم دور باشه ٫ بعد من حداقل سالی دوبتره سفر مجردی میرم حالا یا با هزینه خودم یا خانوادم ٫ پسره ی پر رو اینپ فهمید گفت اینو نمیدونستم ٫ شاید نظرم عوض شه ٫ اخه دختری که تنها میره سفر یه چیزیش هست ٫ من بعد این حرف حتی از اتاقم بیرون نیومدم به مامانم پیام دادم و گفتم ردشون کنه برن ٫ حالا مادر پسره همش زنگ میزنه به کادرم ٫ میخوام به پسره پیام بدم و جوری بگم که دمشو بزاره رو‌کولش بره

لطفا بگید چی کنم

اسی اگر ناراحت میشی بگو تا پیامم رو پاک کنم ولی واقعا به دعای از ته دلت نیاز دارم مهربونم

میشه به نیت امام زمان عج و به نیت حاجاتی که دارم یه حمد و یه صلوات بخونین ؟

الهی خیر ببینین به حق امام جواد علیه السلام

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه دختر مهربون لر که تهران دنیا امده ولی تبریز زندگی میکنه و ارزوی دیدن شیراز داره ولی نه لری بلده نه تبریزی نه شیرازی اسمم عسله ولی همه منو به اسم فاطمه میشناسن پس تو هم فاطمه صدام بزن و برام دعا کن مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات و یا یه حمد برام میخونی و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی کاربری دست 3 نفره. سه تامون دختر هستیم یه شماره بیشتر نداشتیم بقیه تعلیق شده بودن ولی اکثرا خودم تو سایت هستم .. اگر کافه یا رستوران خوبی توی تبریز میشناسید بهم معرفی کنید یا جاهای گردشگری نظرتون راجب رشته معماری بگید

دختر خل نشی از دستش بدی ها 

این پسر خود جنسه 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شوخیه دیگه؟

نه چه شوخیه کاملا جدیم

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

سلام اقای فلانی من فکرامو کردم دیدم ما از هیچ نظری هم کفو نیستیم و بخاطر همین نظرم به پیشنهاد شما منفی هست لطفا این موضوع رو با مادرتون هم در میون بذارید و بگید دیگه تماس نگیرن .براتون ارزوی موفقیت دارم روز خوش

#یک_مینیمالیست_با_رنـگـدایـی ....«کمتر ، اما بهتر»🔻دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک های من در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز