2777
2789

سلاااام کتاب ملت عشق رو خوندم بسیار کتاب تاثیر گذاری هست پیشنهاد میکنم بخونیدش اگر نخوندین واگر خوندین دوباره بخونیدش.دنبال کتابهایی مثل این هستم که روحمو زنده کنه

ببخشيد چون نمی دونم می پرسم عرفانی دقیقا یعنی چی؟من خیلی دوست دارم کتاب بخونم ولی نمی دونم چی خوبه برای افزایش دانشم. رمان خیلی دوست دارم ولی نمی دونم چه رمانی بخونم خوب باشه

.عروسک های زیبا در اینستاگرام با قیمت عالی Ratadolls 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشيد چون نمی دونم می پرسم عرفانی دقیقا یعنی چی؟من خیلی دوست دارم کتاب بخونم ولی نمی دونم چی خوبه ب ...

هر حقیقتی که به خدا وصل شه 

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
ببخشيد چون نمی دونم می پرسم عرفانی دقیقا یعنی چی؟من خیلی دوست دارم کتاب بخونم ولی نمی دونم چی خوبه ب ...

عزیزم یعنی راهی که ما رو به حقیقت برسونه.به عشق واقعی.هر حالی هر دانشی هر سخنی که مارو به پروردگار وعشق واقعی برسونه بدور از قید وبند خاصی