2777
2789
عنوان

یکی بگه چرا واقعا

486 بازدید | 64 پست

مردم عزیزم دختر وپسر ما اینطور نبودیم واقعا چرا همچی قاطی شده من مغزم نمیکشه کی از خدا یاد میکنه همش دوست پسر دوست دختر چرا نگاه شده عادی چرا بد حجابی شده عادی چرا اهنگ شده عادی چرا ارزشمون انده پایین خدا چی کی یادش میکنه میتونید اصلا دستتون یکم زیر اب گرم بزارید نمیتونید جهنم ادبیه اصلا ول کن جهنمو بهشتا چی همیشگی هرچیزی میخواهید هست همه چی حلال واقعا من مغزم هنگ کرده میگین بهشت و جهنم نیس دلیل ندارید من کتاب قران دارم  ۱۰۰ ها ایه واقعااا که  یکم فک کنیم چیزی کم نمیسه

واقعا ایها الناس ارتباط با نامحرم حرامه حرام چرا انقدر عادی شد اگه اسمش عوض بشه جاست فرند و هر کوفت و زهر مار دیگه ای گناهش از بین نمیره که وضعیت بی حجابی هم که بی داد میکنه آخه باور کنین نگاه های بی ارزش مردم ارزش اینه نداره که با این وضعیت بیرون بیاین خانواده ها داره از هم میپوشه به خاطر اینی که تو خیابونا می‌بینیم دیگه واقعا بی حیایی

واقعا ایها الناس ارتباط با نامحرم حرامه حرام چرا انقدر عادی شد اگه اسمش عوض بشه جاست فرند و هر کوفت ...

واقعاا من به هرکی میگم دوستام اطرافیانم یه بروبابایی میگن واقعا وضعیت سخته خیلی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما که شرایطش بلدی با شرایط انجام بدهچرا همش میخاین یه اما و اگر بیارین؟

چند نکته در ارتباط با شرایط امر به معروف و نهی از منکر
 امر به معروف و نهی از منکر در صورتی واجب است که واجد شرایط چهارگانه باشد. 

بنابراین اگر امر به معروف و نهی از منکر یکی از آن شرایط را نداشته باشد ، مثلاً مفسده داشته باشد ، در این صورت امر و نهی واجب نیست ، هر چند شرایط دیگر را دارا باشد.

چند نکته در ارتباط با شرایط امر به معروف و نهی از منکر امر به معروف و نهی از منکر در صورتی واجب است ...

مشکل امروز جامعه ما اینه که امر به معروف نمی‌کنیم که وقتی توی خیابون طرف با یه چیزی شبیه لباس خواب میاد بیرون کسی چیزی نمیگه لباسایی که حتی بعضیا جلوی محترمشون شرمشون میاد بپوشن مشکل اینه که نهی از منکر نمی‌کنیم مشکل اینه آنقدر ول کردیم که به اینجا رسیدیم که دیگه دوست پسر یه چیز عادی شده یکی نیست بگه این ارتباط حرامه حالا تو بگو جاست فرند یا هر چیز دیگه حرام حرامه اگه امر به معروف و نهی از منکر باشه یعنی من روی سعادت تو حساسم نمیخام گناه کنی چطور زمان کرونا تجمع میشد یه جا یا کسی ماسک نمیزد همه میریختن سرش چون می‌دونستن اون مریض بشه ممکنه خودشونم بشن مشکل اینه که ما آنقدر اندازه کرونا هم روی وضعیت فعلی جمعمون حساس نیستیم که اگر بودیم وضعیت اینطور نبود

مشکل امروز جامعه ما اینه که امر به معروف نمی‌کنیم که وقتی توی خیابون طرف با یه چیزی شبیه لباس خواب م ...

شرایط امر به معروف و نهی از منکر رو سرچ کنید.

یعنی شما از مرجع تقلیدتون بیشتر اطلاع دارید؟ 

راستی اگر قرار بر امر به معروف باشه ، بهتره از دزدی های کلان و اختلاس و دروغ و پارتی بازی و ... شروع بشه ، در کنارش به موضوعات پوشش و ... هم توجه بشه.

اینطوری قطعا اثرش بیشتره.

دین اسلام فقط در مورد حجاب و پوشش نیست. 

جامعه ما در مورد خیلی چیزها مشکل داره. 

شرایط امر به معروف و نهی از منکر رو سرچ کنید.یعنی شما از مرجع تقلیدتون بیشتر اطلاع دارید؟ راستی اگر ...

این حرفا سفسطه است وگرنه ربطی به اول و آخر نداره میگم نهی از منکر هم دزدی منکره هم بی حجابی 

این حرفا سفسطه است وگرنه ربطی به اول و آخر نداره میگم نهی از منکر هم دزدی منکره هم بی حجابی

اتفاقا خیلی ربط داره. 

من چه تو تاپیک قبلی و چه تو این تاپیک کامنت های شما رو ریپلای کردم که در نهایت بگم :

یکی از دلایلی که وضعیت جامعه رو به اینجا رسونده ، رفتارهای افراطی افرادی که خودشون رو  مذهبی میدونن ، هستش. 

اتفاقا خیلی ربط داره. من چه تو تاپیک قبلی و چه تو این تاپیک کامنت های شما رو ریپلای کردم که در نهایت ...

بابت این تهمت باید پاسخگو باشین 

در ضمن امر به معروف حکم خداست تا یکی یه چیزی میگه که به مذاق بعضیا خوش نمیاد میشه افراطی

بابت این تهمت باید پاسخگو باشین در ضمن امر به معروف حکم خداست تا یکی یه چیزی میگه که به مذاق بعضیا خ ...

مگه تهمت زدم؟

خودتون میدونید در مورد چی دارم صحبت میکنم.

همون خدا هم شرایط گذاشته برای انجام امر به معروف و نهی از منکر.

حداقل یک سرچ ساده انجام بدید.