2777
2789
عنوان

به نظرتون زود نیس؟

318 بازدید | 59 پست

من الان ۵ ماهه عروسی کردم. خب خداروشکر شوهرم سر کاره ولی با مادر شوهرم تو یه خونه زندگی میکنیم. فعلا نمیخوایم بچه دار بشیم ولی مادر شوهرم بند کرده جلوگیری نکنید  بچه بیارید. همش گیر میده میگه حق نداری جلو گیری کنی. اینقدر حرف زده تو این ۵ ماه که دیگه خودمم میترسم نازا باشم😂. به نظر شما زود نیس واسه بچه دار شدن؟

خدایا ثمره عشقم رو در پناه خودت حفظ کن😍😍😍

تا کی باهاشون میخوایید زندگی کنید؟

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

محل نذار! زوده!

ترگلم، خواهرزادۀ مامان بزرگ نقاش. بعضی وقتا مهمون شما.  ** نی نی سایت به من آموخت، هر کسی رو نباید راهنمایی کرد. بعضی ها دلشون می خواد تو ناآگاهی های خودشون خوش یا ناخوش باشن.**

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم به مادرشوهرت هیچ ربطی نداره و یا به هر کس دیگه ای جز خودت و‌شوهرت.

هر وقت جفتتون خواستین بیارین

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه

خيلي زوده هنوز حداقل سه سال بايد صبر كني تا زندگي ات پا بگيره مادرشوهرت چقدر تو زندگي ات دخالت ميكنن فردا تو تربيت بچه ات هم همينقدر دخالت ميكنه

‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده

مگ این چیزیه ک مادرشوهرت تصنیم بگیره

باید ببینی خودت  و همسرت امادگی داری یا نه

ب اون چ ربطی داره،مگ اون میخاد بچه بزرگ کنه

منم دقیقا شرایط شمارو داشتم دو سال مادرشوهرم مخمو خورد ولی من زمانی باردار شدم ک خودم خاستم

حتی باهم دعوا افتادیم سر این قضیه

تازه من خاهرسوهرمم تو ساختمونمون بود اونم رو مخم بود

نمیدونم. خدا عالمه.

بزار بعد از جدا شدنت حامله بشو

اگه همسرت هم گفت بگو وقتی جدا شدیم

اینجوری زودتر به فکر جداشدن هم میافته

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

به نظرم بهش بگو هر وقت جدا شدیم و مستقل شدیم بچه میاریم اون وقت دهانش رو برای همیشه می بندد.  

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
خيلي زوده هنوز حداقل سه سال بايد صبر كني تا زندگي ات پا بگيره مادرشوهرت چقدر تو زندگي ات دخالت ميكنن ...

کاملا با حرفت موافقم ولی منو ترسونده

خدایا ثمره عشقم رو در پناه خودت حفظ کن😍😍😍