2777
2789

همه بهم میگن چاق کاش میشد معدمو بای پس میکردم کوچیک میشد خسته شدم از بس چاق و لاغر شدم 😭 الان دیگه خودمو ول کردم 🥲 جالب این جاست به سختی وزنم پایین میاد اون موقع توی یه هفته پنج کیلو اضافه کردم آخه این انصافه ماهی دوکیلو شاید کم بشم اونم شاید بعد یه هفته رژیم رعایت نکردم پنج کیلو اضافه کردم 🥲 

چیکار کنم چرا اصلا بهم بر نمیخوره چرا همه یک جوری نگام میکنن با حقارت و تمسخر آمیز حرف میزنن دلم میشکنه ولی انگار نه انگار 😭 

هروقت ناامید شدم هروقت کم آوردم فقط یک جمله با خودم گفتم که آرومم کرد (این نیز بگذرد)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چ ربطی بی سیب زمینی بی رگ داشت

آخه انگار عین خیالمم نیست به خدا به همسرم گفتم بهم چندتا چیز بگو شاید به خاطر حرف تو لاغر کردم نمیگه که 🥲

هروقت ناامید شدم هروقت کم آوردم فقط یک جمله با خودم گفتم که آرومم کرد (این نیز بگذرد)

من مطمعنم مصرف روغن فست فود شکر تنقلاتتت بالا همه اینا حذف کن به جاش سالم خورش شروع کن

به خدا من تنقلات نمیخورم فقط توی این هفته خامه محلی و چای شیرین نون بربری صبحانه خوردم 

همه با تنقیر نگا نمیکنن تو چون حساسی روی این مساله اینطور فکر میکنیچن کیلویی ؟

نگاه میکنن مسخرم کردن لپاشونو توی جمع باد کردن که تو اینطوری شدی از خجالت مردم 

به خدا من تنقلات نمیخورم فقط توی این هفته خامه محلی و چای شیرین نون بربری صبحانه خوردم

شما ژن چاقی فعال تو بدنتون همین چای شیرین نون بربری و خامه خودش پر چربی شکر و کربوهیدارت چاق کننده پف دهنده است

آخه انگار عین خیالمم نیست به خدا به همسرم گفتم بهم چندتا چیز بگو شاید به خاطر حرف تو لاغر کردم نمیگه ...

اها عنوانت رو بد نوشتی 

تو خونه ورزش کن .رژیمم بگیر اوکی میشی .شاید ماه اول وزن کم نکنی و بدنت مقاومت کنه ولی ادامه بده ماه بعدش شروع میکنی ب کاهش وزن