2777
2789
عنوان

نمیدونم تا کی مثل سیب زمینی بی رگ باقی میمونن💔

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 57 پست
راستش فقط با نخوردنیه تایمی بخاطر کار وقت نداشتم چیزی بخورمصبح چند تا انجیر خشک مینداختم تو ابجوش هم ...

ای بابا خب اینطوری هم که خیلی بده 

هروقت ناامید شدم هروقت کم آوردم فقط یک جمله با خودم گفتم که آرومم کرد (این نیز بگذرد)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توى رژيم اولويتت پروتيين باشه كه عضله هات نريزه بدن شل شه

آره اون موقع زیاد تخم مرغ و سینه مرغ مصرف میکردم تخم مرغ آبپز سینه مرغ و کباب میکردم خیلی خوب بود حوصله داشتم برای خودم رژیمی درست میکردم برای خانواده جدا ولی الان اصلا حوصله ندارم 

هروقت ناامید شدم هروقت کم آوردم فقط یک جمله با خودم گفتم که آرومم کرد (این نیز بگذرد)

مثلا خامه برای صبحانه چند قاشق مرباخوری میخوری ؟ اگه دوست داشتی بیا باهم رژیم بگیریم و اینجا بنویسیم ...

عزیزم من اصلا زیاد نمیام اینجا گفتم که حوصله ندارم خیلی ممنونم ازت فدات شم ♥️

اره ولی چون سرم شلوغ بود و از نظر ذهنی درگیر بودم اصلا متوجه نمیشدمالا یه ۷ کیلو لاغر کنم وزنم به ان ...

موفق باشی گلم 

همچنین بعد این که لاغر شدم خیلی ازم ایراد میگرفتنو بهم میگفتن بسته ولی حرف این جور ادمارو باور نکنبه ...

آره الان منو مسخره میکنن عروسی دعوت بودم کت شلوار پوشیدم زندادشم بهم گفت وای لباس مجلسی نداری کاش سایز من بودی من بهت میدادم 

از حسودیهمن جات بودم اینقدر خودمو خوشگل و خوش اندام میکردم چشم حسودام در بیاد🤭

سادگی کردم پشیمون شدم 🥲