2777
2789
عنوان

نمیدونم تا کی مثل سیب زمینی بی رگ باقی میمونن💔

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 57 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چطور تونستی من خیلی خوب بودم میتونستم رژیم بگیرم ولی الان نمیفهمم چرا اینطوری شدم صورت قشنگم زیر چرب ...

راستش فقط با نخوردن

یه تایمی بخاطر کار وقت نداشتم چیزی بخورم

صبح چند تا انجیر خشک مینداختم تو ابجوش هم میخوردم ۲۰ دقیقه هم تا محل کارم پیاده میرفتم و همین تایم شب برمیگشتم

استرس کارمم زیاد بود ناهار نمیخوردم

شبا که میرسیدم خونه از خستگی یه میوه یا سبزیجات میخوردم

حتی بعضی وقتا سالاد هم وقت نمیکردم

تا از حموم میومدم و موهامو درست میکردم خوابم میبرد

عزیزم یه سوال هزینه بدنسازی ماهانه چنده اگه بخام برم باید قبلش ورزشکار باشم یادن همینجوری هم میشه رف ...

عزیزم هزینش تو هر شهری متفاوته بستگی به جاتون امکانات داره ولی هزینه باشگاه جداست هزینه غذا جدا مثلا من ماهی ۱ بیشتر هزینه تخم مرغ و فیله میدم و هزینه مکمل جداست 

ن اصن ربطی به اینکه تجربه داری یا نه نداره بری اونجا متناسب با بدنت از برنامه مبتدی شروع میشه بعد ۱سال نیم آروم آروم حرفه ای بهت میده برنامه 

رژيم گرفتى تاحالا ؟رژيم سرخود نه ها اصولى

کالری شماری کردم قبلاً سی کیلو کم کردم زندادشم چپ و راست گفت چقدر زشت شدی 💔 منم ول کردم رژیمم رو

هروقت ناامید شدم هروقت کم آوردم فقط یک جمله با خودم گفتم که آرومم کرد (این نیز بگذرد)