⚫خدایا تو را قسم میدم به حضرت فاطمه الزهرا (س) و تمام آبرومندان به درگاهت، همه ی حاجتمندان را به مصلحتشان حاجت روا کن...اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ⚫
مادرجان تورو قسم ب ابروی حضرت زینب کبری (س ) تورا قسم ب حسن و حسینت (ع) تورا قسم ب علی (ع) تورا قسم ب پدرت حضرت محمد (ص) تورا قسم میدم ب شهدای کربلاتورا قشم میدم ب ۱۴ معصوم تورا قسم میدم به هرکی که برات عزیزتره تورا قسم میدم ب سه ساله کربلا (س) تورو قسم میدن علی اکبر و علی اصغرت (ع) تورا قسم میدم به عظمت خداوند تورو قسم میدم به امام زمان مهدی (عج) دیگ نمیدونم ب کی قسم بخورم کی رو واسطه کنم تورو قسم میدم ب حضرت عباس (ع) همه مریضا رو شفا بده منم از این مریضی نجات بده دارم از غصه میمیرم . استخوانام درس شه و کلا بیماری درس شه دیگ دارم کم میارم تورو قسم میدم ب مادریت تورو قسم میدم ب خاطر نام کنیه ایت ک اسممه تورو قسم میدم ب سید بودنم مگه مادرم نیستی مادر نمیزاره بچه اینجور اذیت بشه تورو قسم به روزو شب های مظلومانه علی (ع) که خیلی دوسش داری . من هرکار بدی کردم هر اشتباهی کردم هر گناهی کردم تورا قسم ب پیغمبر (ص) واسطه شو خدا ببخشه و منو از این مریضی نجات بده .