2777
2789

تازه یه هفته پیش خبر دادن الان هیچیم تکمیل نیس به نظرتون زنگ بزنم نمیام تازه طرف شام نمیخواد بده نمیدونم چکار کنم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا شام‌نمیدن پس‌چی میدن؟

من موندم طرف پول داره تالار بگیره پول نداره شام بده .پول داره عکاس و لباس عروس بده پول نداره شام بده.اینجور ادما فقط دنبال کادو هستن

من موندم طرف پول داره تالار بگیره پول نداره شام بده .پول داره عکاس و لباس عروس بده پول نداره شام بده ...

آفرین دقیقا میخوان ضرر کمتر بهشون بخوره چند نفرو دتوت کردن باز تو خونه عصرونه میدادن بهتر بود پذیرایی شیکتره که

اهل پس دادن نیستن مامانم میگه فامیل شوهرت از اون زرنگا هستن

ول کن بگو مهمونم مهمون دارم بام بگو پربودم با بگو مریضم گوشم درد می‌کنه

ول کن 

خاله شوهرم جادوگره نسبت به من حسوده من میترسم ازشون 

منو سال هاست ندیده میترسم ببینه یادش بیوفته بازم دعا و جادو بنویسه

من نرفتم عقد دختر عموم چون همه چیز شبیه عقد بود فقط تعداد مهمانی زیاد اسمش گذاشتن عقدی ک عروسی نداره چندماه بعدم رفت ماه عسل ما عقد کلا کادو نمیدیم ولی اونا این حرکتو زدن ک کادو بگیرن من نرفتم چون بیش از حد زرنگی کردن طرف داشت هرچی اصرار به شام خانواده ما داشتن دختر عموم و شوهرش مخالفت کردن در صورتی ک سال قبلش منم برنامم عین این خانم بود ولی از خیلی چیزا زدم بجاش عقدو تبدیل به عروسی کردم پولم کلا قرض کردیم بعدن با کادو ها و وام ازدواج پس دادیم من احترام خودم و خانوادم حفظ کردم ایشون حتی داداشش ک از خودش بچه تره پشتش صحبت می‌کرد پس منم نرفتم