2777
2789
عنوان

بچه ها چند روز دیگه عروسی یکی از فامیلای شوهرمه

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 28 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بدون شام به صرف میوه و شیرینی چقدر کادو میدید

ببین ما براساس تعداد نفراتم میدیم مثلا دونفر باشیم یک یک ونیم برای شام ،چون ما کادو میدیم توقع پس گرفتن نداریم ،البته اینم درنظر میگیریم طرف وضعش خوبه یا نه اگر خوب نباشه پول بیشترمیدیم ،بدون شام شاید ۶۰۰/۷۰۰

ببخشید عروسی رفتن خرج داره فقط پول کادو نیس طرف باید لباس مناسب داشته باشه مردم وضعشون خوب نیس

عزیزم خودت هم داری میگی مردم وضعشون خوب نیست

همون جشن و عکاس ولباس عروسی که میگید کم کمش ۵۰۰/۶۰۰تومن میشه 

ولی در کل عروسی رفتن خرج داره

تنها چیزی ک غیر ممکنه فقط خود غیر ممکنه:)🌱

ببین ما براساس تعداد نفراتم میدیم مثلا دونفر باشیم یک یک ونیم برای شام ،چون ما کادو میدیم توقع پس گر ...

من به نفرم 500بدون شام 

اما مادر شوهرم که بزرگتره اونم یک نفره 1میلیون بدون شام 

در کل من نمیرم 🤭

ببین ما براساس تعداد نفراتم میدیم مثلا دونفر باشیم یک یک ونیم برای شام ،چون ما کادو میدیم توقع پس گر ...

چه خبره عزیزم  دختر عموم عروسی کرد چن وقت پیش بهترین تالار پانصد نفر دعوت شام جوجه کباب دورچین نوشابه ماست 

میوه هم موز و خیار نارنگی ودوحورر شیرینی شربت نسکافه 

و بهترین آرایشگاه فیلمبردا و تالار اینا 350خرجش شد

چقد زشت 

شاید یکی شهر دیگع باشه بعد پاشه بیاد عروسی یه شام ندن خب بچه کوچیک که نمیفمه گشنش میشع 

اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀

من به نفرم 500بدون شام اما مادر شوهرم که بزرگتره اونم یک نفره 1میلیون بدون شام در کل من نمیرم 🤭

نه بابا به همون اماده شدن و رفت و امدش نمی ارزه😂اخه شام ندن زود تمومش میکنن نمیشه که ملت تا۱۲شب نگه دارن شام ندن