2777
2789
عنوان

خدا لعنت کنه هرچه دزدِ😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 74 پست
یه مشت معتاد وعملی هستن میرن دوزار میفروشن پول موادشون جور بشه

عید میخواست دزد ماشینمونو ببره اتفاقا جوان سالمی بود عوضی

باز خدا بهمون رحم کرد

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره خواهرمم گفت دور از جونش یه لحظه فک کن آزمایش بد میشد😞اما واقعا دست خودم نیست ناراحتم🥺🫂

صدقه سر خودت و شوهرت

الان باید خوشحال باشی

پول میاد و میره خدا کنه سلامتی تون همیشگی باشه

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.
عزیزم چطور میشه سه تاش اسپرت یکیش معمولی مسخره میشهالان زاپاسش معمولیه فعلا اون زیرشه ولی باید بخریم ...

خیلی واجب نیست کی دقت میکنه چه مسخره ای مگه جوون ۲۰ ساله اس پیخاد بره دوردور دنبال رینگ اسپرته بابا ول کنید بابا اینچیزها 

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

باز خوبه فقط ۴تونن ضرر زده،اسمشم دزده،من چی بگم رفتیم سفر تو راه ماشین داغ کرد فهمیدیم رادیات سوراخ ...

حرامش باشه ازش نخوره الهیی خرج دواش کنه😞

همون دین هم گفته به بدنتان آسیب نزنید که نتیجش این عملیاس

خدا لعنتشون کنه بمیرن این انگلها از جامعه کم بشن شکل شهر هم زشت کردن 

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

بابام گوشیش رو تازه خریده بود پارسال ۲۵ میلیون خونشون تو طرح ترافیکه بی ارتی سوارشده بوده گوشیش زنگ ...

آی بمیرم برای حال اون لحظه پدرت سخته🥺🫂

جا دوا دکتر بدش الهی

عید میخواست دزد ماشینمونو ببره اتفاقا جوان سالمی بود عوضیباز خدا بهمون رحم کرد

خب قفل پدال بزنید همیشه دیگه نمیتونه ببره

صدقه سر خودت و شوهرتالان باید خوشحال باشیپول میاد و میره خدا کنه سلامتی تون همیشگی باشه

فدات شم از این سوختم بی پولیم

والی ناراحت نمیشدم تو شرایط بهتری این اتفاق میافتاد

خیلی واجب نیست کی دقت میکنه چه مسخره ای مگه جوون ۲۰ ساله اس پیخاد بره دوردور دنبال رینگ اسپرته بابا ...

اره دیگه فعلا معمولی زاپاسه زیرشه 

بالاخره میتونیم قرضی چیزی کنیم ولی باز زور داره

خدا لعنتش کنه

دزد بی پدر 

بز پولی خ بده خیلیییی

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙