2777
2789
عنوان

خدا لعنت کنه هرچه دزدِ😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 74 پست
انشالله شمام از جایی که امید نداری یه پول قلمبه به دستتون میرسه . ناراحت مال دنیا نباش . تنت سلامت ب ...

انشالله برای خدا کاری نداره 😍همچنین عزیزم

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این چ حرفیهحالا بقیه ما پولداریم؟ نپس بریم دزدی کنیمدزدی راه آسون پول درآوردندزد بی پدر بره کار کنه، ...

اصلا حرف من درباره رابطه بی ایمانی و فقر بود 

فکر کنم نتونستم درست منظورمو برسونم 

لایک نکنید😜

نه گلم من اصلا کار دزد را تایید نکردم واقعا خیلی کار کثیفیه چه برسه دزدی از کسایی که مشخصه وضع مالی ...

همون چطور دلش اومده از حلبی ما دزدی کنه 🥺🥺

اصلا حرف من درباره رابطه بی ایمانی و فقر بود فکر کنم نتونستم درست منظورمو برسونم

آهان

اوکی. ن از اون لحاظ درست میگین

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

قفل فرمان داریم خدا خدا خدا فقط رحم کرد بهموندقیقا هفته بعدش پراید خواهر شوهرمو بردن چقد سخت بود وای ...

قفل فرمان رو راحت میتونن باز کنن قفل پدال بزنید حتما 

من خودم پراید دارم قفل پدال همیشه میزنم 

ماشینمو از برادرم ۱۲ سال پیش خریدم برادرم یکبار فقط پدال نزه بود برده بودن اونموقع که ماشین رو ازش نخریده بودم اومده دیده بردن بعد از ندروز پیداش کردن همه چیزشو برده بودن دوباره رفته خریده بوده الان ماشین خارجی رو هم باز میکنن چه برسه پراید پدال رو حتمااا بزنید 

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

قفل فرمان رو راحت میتونن باز کنن قفل پدال بزنید حتما من خودم پراید دارم قفل پدال همیشه میزنم ماشینمو ...

مرسی که گفتی حتما حتما به شوهرم میگم بخره

فکر نمیکنی از فقر و بدبختی باشه فقر هر جا وارد بشه ایمان خارج میشه

فقر هم برا اینه که طبق دستورات خدا ،مردم و مدیران هنوز نتوانستن عدالت رو رعایت کنن. 

*زنانی که زنانگی نمی‌کنند ،زودتر پیر میشن*