2777
2789
عنوان

فقط تو نی نی سایت 12 سالگی شوهر میکنن😊

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 47 پست
ولی من خودم برای فرار از خونه پدرم ۱۸سالگی ازدواج کردمبا میل خودم

الان خوشبختی؟

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

خبر نداری

از چیزی که خبر دارم اینه نود درصد داستانهای نی نی سایتیا مخصوصا اونا که بسیار زیبا بودم همه منو میخواستن با کتک نشوندن سر سفره عقد شوهرم تجاوز میکرد چهارده سالگی دو تا بچه داشتم حاصل ذهن یه نوجوونه که هرشب اینارو برای خودش تصور میکنه و عر میزنه درصورتیکه تو اتاق خودش تو تخت چند میلیونیش دراز کشیده گوشی گرونش رو دستش گرفته و داره رویا بافی میکنه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازدواج آرامش، ازدواج امیده، ازدواج رد شدن از پل های تردیده

واسطم واسه ی خیر من سفیر وصلم همسفر شو با من دست بذار تو دستم👼👼👼

😂😂🤣🤣🤣

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

ازدواج آرامش، ازدواج امیده، ازدواج رد شدن از پل های تردیدهواسطم واسه ی خیر من سفیر وصلم همسفر شو با ...

خخخخ😂

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

از چیزی که خبر دارم اینه نود درصد داستانهای نی نی سایتیا مخصوصا اونا که بسیار زیبا بودم همه منو میخو ...

داستان ها ممکنه الکی باشه ولی کسایی که انقدر سفت و سخت تو همچین تاپیک های طرفداری می‌کنند واقعی ان

من ۱۰ ازدواج کردم

هشت تا هم بچه دارم با افتخار🤩🤩

میشه برای شفا و درمان لکنت دخترم یک حمد بخونی لطفا ....اگر خوندی از ته قلبم برات دعا میکنم عاقبت زندگیت اینقدر درخشان و پر از موفقیت بشه اینقدر ارامش وارد زندگیت بشه که بقیه برای دیگران تعریف کنن

من مامانم 12سالگی عروس شده بودمدام به ماطعنه میزدمن فلان سن بودم این کارارومیکردم ولی خب بازودعروس شدن ماموافق نبود🤭🤭

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

من داره ۱۹ سالم میشه هنوز بچه حساب میشم بعد ۱۲ ساله دارخ ازدواج میکنه؟😄😳

دقیقا 

تازه دیشب فصل دوم رکاب زنان کوهستان گرفتم به یاد قبلا ببینمش😂

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

داستان ها ممکنه الکی باشه ولی کسایی که انقدر سفت و سخت تو همچین تاپیک های طرفداری می‌کنند واقعی ان

حتی طرفداری مجازی هم مهم نیست مهم جامعه ایه داریم میبینیم و جوری که مردم تو واقعیت دارن زندگی میکنن من حتی بین اون طیف آدما با عقاید خاص مذهبی هم ندیدم خودشون یا بچه هاشون تو کودکی ازدواج کرده باشن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز