خیلیاشون واقعی نیست میخوان عادی سازی کنن اما اره اینجا هستن کسایی که تو بچگی ازدواج کردن
من تو اطرافم همچین ازدواجایی نمیبینم خداروشکر
اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍 ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍
منم باور نمیکردم تا عموم پسراشو دوماد کرد هردوتا عروسش زیر چهارده سال بودن😳🙄ما اینشکلی بودیم پسر بزرگش مادرزنش پنج سال از من بزرگتر بود متولد شصت پنج بود
منم اطرافم ندیدم برای همین میام اینجا واقعا تعجب میکنم از بعضی حرفا کودک همسری به کنار خیلی عقاید دی ...
یه سری میان عمدا چیزایی میگن که حرص بقیه رو دربیارن واقعا مریضن حتی خودشون حرفشونو قبول ندارن فقط برای ناراحت کردن بقیه میان بیمارن لذت میبرن حالا یه عده اینطورین یه سری دیگه به چیزای دیگه ای گیر میدن مثل اون تاپیک که به سن اون خانم که تازه بچه دار شده بود گیر داده بودن و از روی عقده توهین میکردن بهش برام خیلی عجیب بود این همه عقده از کجا میاد
من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز
مامان بزرگ من با وضعیت اون زمان ۱۸ سالگی ازدواج کرد الان میگن واسه دخترتون ۱۲ سالگی خواستگار خوب اومد قبول کنید خودشون هم راضی میکنن دختر ۱۲ ساله اندازه زن شصت ساله میفهمه
اخه اگه میفهمید که تو اون سن ازدواج نمیکرد
بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید. زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن
میشه برای شفا و درمان لکنت دخترم یک حمد بخونی لطفا ....اگر خوندی از ته قلبم برات دعا میکنم عاقبت زندگیت اینقدر درخشان و پر از موفقیت بشه اینقدر ارامش وارد زندگیت بشه که بقیه برای دیگران تعریف کنن