2777
2789

آخه قانون هم اجازه نمیده شماها چجوری به عقد شوهراتون تو ۱۲ سالگی در میاین خدا میدونه !!!!

۱۲ ساله های اطراف ما هنوز عروسک بازی میکنن

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه قانون صرفا روی کاغذه و الکیه.. نوه عموم یادمه ۱۲ سالگی ازدواج کرد متاسفانه ۱۹ سالگی هم طلاق گرفت الانم دور و بر ۳۰ هس. زیر ۱۸ سال حق رای نداری ولی حق ازدواج و مادر شدن رو داری میگی نه یه سر به قوانین ثبت نام ایران خودرو طرح مادران بزن 😶 

تاپیک پربازدید کاربری نوشته ۱۲ سالگی ازدواج کردم

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

😂💔

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

اکثرشون داستانه حاصل تراوشات ذهن یک بیماره ننه بزرگ منم دوازده سالگی ازدواج نکرده بود 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

ما که تو نی نیسایت ندیدیم

ندیدین عزیزم؟

تاپیک کاش من زشت بودم پربازدید رو نگاه بندازید صفحه یکی مونده به آخر

مطالعه کنید بعد بگید ندیدیم

عمه منو 60سال پیش میخواستن تو 15سالگی شوهر بدن، بزرگای فامیل رفتن خونه بابابزرگم گفتن اگه مشکلتون خرجیه خرجشو ما میدیم زود شوهرش ندید 

اینا که شوهر دادن، بابام میگفت تا مدتها همه بهمون تیکه مینداختن 

باورم نمیشه الان 12سالگی شوهر بدن

ولی من خودم برای فرار از خونه پدرم ۱۸سالگی ازدواج کردمبا میل خودم

عزیزم من نوشتم ۱۲

۱۸ رو نگفتم