از رنج هایی که برده ام ناراحت نیستم،همین رنج ها بود که راه نجات را به من اموخت،همین رنجها بود که راه درست زیستن را به من هدیه داد،رنج هایم را بوسه میزنم و در صندوق گنجهایم میگذارم،گذر زمان جواهرشان میکند
روانشناس ما میگفت که هر روز ک از خواب بلند میشید ب مدت دو دقیقه برید جلو اینه قربون صدقه خودتون و صورتتون برید مخصوصا اون قسمتی ک ازش بدتون میاد مثل دماغ ک خوشتون نمیاد ب مدت ی هفته ک انجام بدید واقعا جواب میده من گفتم چرته کی میاد همچین کاری بکنه دیدم واقعا بعضی از بچه ها انجام داده بودن جواب داده بود تازه با این روش از دیدگاه بقیه هم زیبا ب نظر میرسید
روانشناس ما میگفت که هر روز ک از خواب بلند میشید ب مدت دو دقیقه برید جلو اینه قربون صدقه خودتون و صو ...
ربطی به قیافم نداره
هم میگن خوشگلی ولی خودم مشکل دارم
از رنج هایی که برده ام ناراحت نیستم،همین رنج ها بود که راه نجات را به من اموخت،همین رنجها بود که راه درست زیستن را به من هدیه داد،رنج هایم را بوسه میزنم و در صندوق گنجهایم میگذارم،گذر زمان جواهرشان میکند
خب اعتماد ب نفسم پایینه دیگ عزیزم من نگفتم ک ربطی ب قیافه داره
اخه میگی قربون صورتمون بریم
ربطی به قیافه نداره
میشناسم ادمایی که از زشت زشت ترن ولی اعتماد به سقف دارن
قریون صدقه خدت باید بری ن فقط صورت اینکه اعتماد ب نفس پایینه نشونه اینه ک خودتو اونطور ک باید دوس دا ...
اصلا ندارم