2777
2789
عنوان

زن پسر عمه شوهرم ترک موتور غریبه دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2220 بازدید | 92 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به جز اینکه برام سوال بود زن پسر عمه شوهرت میشناسی مگه؟ 

کل فامیلشون هم میشناسی ؟ که یعنی هیچ احتمالی وجود نداره از نزدیکانشون باشه؟ 

و شما اینقدر دقیق دیدی شاید اصلا دختر خاله زن پسر عمه شوهرت بوده 

آره من همیشه سوار میشم

یعنی دست میندازی دور کمر طرف با موی باز؟

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
میشناسمش

از بابا 

کاش دنبالش میرفتی هی بوق میزدی تا متوجه بشه دیدیش مثل سگ بترسهه

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.
به جز اینکه برام سوال بود زن پسر عمه شوهرت میشناسی مگه؟ کل فامیلشون هم میشناسی ؟ که یعنی هیچ احتمالی ...

عزیزم یه اقوامیتی هم داریم اگه غریبه بود که اینقد حالم بد نمیشد میگفتم لابد عمویی دایی کسی باشه 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
از بابا کاش دنبالش میرفتی هی بوق میزدی تا متوجه بشه دیدیش مثل سگ بترسهه

بخدا من بدتر ترسیدم