2777
2789
عنوان

ناباروری و کلینیک های ناباروری

233 بازدید | 15 پست

دوستان خواهش میکنم هر کسی ک مشکل ناباروری داشته و از iui یا ivf   نتیجه گرفته زیر این پست بگه و اگه مشهد یا تهران و... بوده ادرس و شماره تلفن کلینیکش رو بذاره. ممنون میشم. 

من و همسرم سالمیم ولی دیگه 4سال شد ک اقدام کردیم ولی خبری از بچه نیس😔😔😔😔😔

💔Ί Ħฮŧє Ǖ✌️ Ί ℓơvє U 💔I hate that I love u

منم بخاطر مشکل همسرم تصمیم به ivf دارم از iui که نتیجه نگرفتم.ولی اصلا نمیتونم درک کنم دو نفر سالم باشن بعد از چند سال بچه دار نشن! شما کامل چک شدید؟هر دو آزمایشاتون نرمال بوده؟عکس رنگی گرفتی خودت؟شوهرت آز اسپرم داده؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بخاطر مشکل همسرم تصمیم به ivf دارم از iui که نتیجه نگرفتم.ولی اصلا نمیتونم درک کنم دو نفر سالم ب ...

والا خدا خودش هر چی قسمت کنه، ولی ما انواع عکس و سونو و ازمایش انجام دادیم سالمیم خدا رو شکر و توکل ب خدا، تا خدا نخوا میدونم نمیشه،ولی اطرافیان دیگه اعصاب منو همسرمو خرد کردن، از بس میگن چرا جاری کوچیک تر از تو بچه داره تو نداری، هر چی هم بهشون میگیم بابا ما بچه نمیخوایم ک لااقل کمتر پشتمون حرف بزنن ولی انگار ن انگار، ان شاء الله که حال منو خدا بده بهشون ک ببینن من چی میکشم، خودشون با ی اقدام باردار شدن فک میکنن کوه کندن، منم سالمم من میتونم باردار شم ولی وقتی خدا نمیده چیکارکنم،دیگه یا باید ivf کنیم، شما چطور؟ باردار شدین؟؟ 

Ivf تموم شدش شد ٦ با دارو و آزمايشا و همه چيز

خانومم خدا فرزندتو واست حفظ کنه، بعد ivf  چقدر تو کلینیک موندی و اینکه استراحت مطلق بودی؟؟؟ و خونت هم تو تهران بود؟؟؟؟؟؟ اخه من ایتان خراسان شمالی هستم، 

والا خدا خودش هر چی قسمت کنه، ولی ما انواع عکس و سونو و ازمایش انجام دادیم سالمیم خدا رو شکر و توکل ...

منم خرداد تصمیم به ivf داشتم که به دلیل جابه جایی مرکز فعلا عقب افتاده شاید تا مهر بشه انجام بدم

خانومم خدا فرزندتو واست حفظ کنه، بعد ivf  چقدر تو کلینیک موندی و اینکه استراحت مطلق بودی؟؟؟ و خ ...

من بعد از انتقال حدودا يك ساعت همونجا موندم بعدش خودم به تنهايي پاشدم رفتم دانشگاه چون امتحان داشتم،خودمم برگشتم خونه...

اصلا استراحت نداشتم ... هيچيييييي

...I faith to myself