2777
2789

من یه دوست دارم که از دبیرستان دوستیم‌ و ۸ سالی میشه که این رفاقت هست

خیلی دختر خوبیه

با معرفته

خونگرمه

ولی یه مشکلی هست 

توقع داره هفته ای ۳ بار بریم بیرون 

حتی توقع داره کلاس دانشگاه رو بپیچونم‌ که بریم بیرون

چون اون زودتر از من لیسانسشو گرفت

مثلا میگه اره من از مصاحبه برمیگردم‌ تو کلاستو بپیچون بریم بیرون و من واقعا بهم برمیخوره که یعنی مصاحبه تو مهمه ولی کلاس من مهم نیست؟

بعد اینجوریه که یهویی زنگ میزنه

مثلا ساعت ده صبح تصویری تو اینستا زنگ میزنه که یک ساعت بعد بریم بیرون و من ناراحت میشم که انگار من یه آدم بیکارم که کاری ندارم

در صورتی که برنامه های خودمو دارم

از همه مهم تر بودجم محدود تر از اونه

اون ابجیش ازدواج کرده و پدر مادرش سرکار میرن ولی به غیر از خودم یه داداش مجرد هم دارم و مسلما پدرم باید حواسش به خرج باشه 

با اینکه بهش میگم من هفته ای یبار میتونم بیام بیرون

ما شنبه بیرون بودیم باز الان تماس گرفته بریم بازار

چیکار کنم به نظرتون

حق با کیه

یہ مورچہ افسردگے میگیرہ😪 ازش مے پرسن چتہ ؟ مے گہ :هفت سال عاشق یکے بودم آخر فهمیدم چایے خشکہ😭😂  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا چرا انقد ناراحت میشی،یه بیرونه دیگه، نمیخوای بری بگو نه.

نه ناراحت نمیشم

اون باباش ده تومن میریزه به کارتش و هرجور بخواد خرج میکنه ولی من نمیتونم هفته ای پنج بار از بابام کارت بگیرم که برم بیرون

بهش همین  سه روز پیش گفتم باز زنگ زد بریم بیرون

یہ مورچہ افسردگے میگیرہ😪 ازش مے پرسن چتہ ؟ مے گہ :هفت سال عاشق یکے بودم آخر فهمیدم چایے خشکہ😭😂  
حق با شماست. تو شرایطت اینجوریه که هفته ای یکبار ببینیش

اره بیشتر شرایطم پولیه 

اون بره یجا یهو دو تومنم بکشه مهم نیست براش ولی دو تومن خرج کل ماهه منه😅😂

من تقریبا هر هفته ۵ روزش بیرونم با دوستام هر کدوم ۱ الی ۲ بار میبینم

با پول خودتون یا کارت بابا

من‌ چون سرکار نمیرم هفته ای بیاره وگرنه سرکار برم قطعا با دوستم بیشتر میرم بیرون 

با پول خودتون یا کارت بابامن‌ چون سرکار نمیرم هفته ای بیاره وگرنه سرکار برم قطعا با دوستم بیشتر میرم ...

من قبل فوت پدرم شاغل بودم با پول خودم و بابام . الان سه ماه پدرم فوت کرده دیگه حوصله کار ندارم