2821
2789
عنوان

پیرو تاپیک عروسم خودش لباس خریده

208 بازدید | 17 پست

من موقع عقدم مادرشوهرم گفت همه هزینه ها با خودتونه 

که من و مامانم رفتیم لباس گرفتیم بهشون هیچی نگفتیم

موقع عروسیم هم مادرشوهرم گفت ما فقط هزینه تالار رو میدیم 

آرایشگاه، فیلم بردار و لباس با خودتون ینی من و شوهرم تقریبا نصف نصف دادیم. که اینجا هم با دوستم رفتم لباس گرفتم

به نظر وقتی حق داره بیاد برا انتخاب نظر بده که خودش بخواد هزینه کنه

نه اینکه پسرش یا خانواده عروس هزینه کنن این بخواد نظر بده

خبر داری زمین گرده؛ لگد کردی لگد میشی؟!

اره اولش هم گفت من مشکل دارم بعد انداخت گردن پسرش

پسرت مشکل داره میگفت نه این لباس خوب نیست یکی دیگه

یا باهم بریم انتخاب کنیم 

نه عین بچه ننه ها بیاد ب مادرش بگه

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مادرشوهرای جدید بی تجربه هستن نمیدونن بعضی از دخترای امروزی دیگه اون بیچاره های زمان گذشته نیستن که بدون اجازه مادرشوهر ابم نمیخوردن

الان عروس خودمون هس دیگه کلا داداشم عین نوکرشه، بابامم حمالشه، انقد پررو هستن خودش و خونوادش خدا میدونه. دیگه دخترای امروزی اکثرا اینجورین. هیچ زهری نیستن ولی ادعای پادشاهی دارن. البته نمیگم عروس اون خانومم پررو هستا، اصلا. میگم در کل الان با قبل فرق داره

نه آخه کی با مادرشوهرش میره خرید.. من طلاهامم خودم رفتم با شوهرم گرفتم.. ربطی نداره به مادرشوهر

من شوهرم کارش جوریه که نمیتونه بیاد خرید باهام 

ولی من حتی تنهایی رفتم آتلیه و آرایشگاهم 

به اونا نگفتم بیان چون وقتی میگن هزینه به ما ربطی نداره انتخابشم به اونا ربطی نداره 

اره اولش هم گفت من مشکل دارم بعد انداخت گردن پسرشپسرت مشکل داره میگفت نه این لباس خوب نیست یکی دیگهی ...

اره دقیقا. پسری که بیاد همه چیزو به مادرش بگه ینی مرد نیس، بچه ننس. اتفاقا مادره باید خوشحال باشه که پسرش خودش داره کاراشو می کنه 

دلیل نمیشه چون دارن پول میدن لباسی که قراره دختر یک شب بپوشه و بدرخشه رو تز هم بدن براش

رسم اینه که هزینه لباس با داماده و در انتخابش قرار نیست بقیه علی‌الخصوص مادر شوهر نظر بده

مادرشوهرای جدید بی تجربه هستن نمیدونن بعضی از دخترای امروزی دیگه اون بیچاره های زمان گذشته نیستن که ...

یه بنده خدایی میگفت قدیم برا لباس عروسم منو نبردن یکی که هم سایزم بوده بردن خرید😂

خب الان خیلی فرق کرده 

ولی من بحثم اینه وقتی توقع دارن تو هزینه مستقل باشیم باید بپذیرن تو انتخاب هم مستقلیم

خوشم میاد بی دغدغه ای ادامه مبحث بقیه رو شما تاپیک میزنی😂😂😂😂همیشه بی دغدغه باشی

ای خواهرررر

تاپیک های قدیم منو بخونی میفهمی بی دغدغه نیستم

ولی خب یه لحظه یاد نراسم خودم افتادم 

گفتم گاهی اینجوری هم هست، یک طرفه به قاضی نریم

یه بنده خدایی میگفت قدیم برا لباس عروسم منو نبردن یکی که هم سایزم بوده بردن خرید😂خب الان خیلی فرق ک ...

اره دیگه مخصوصا هزینه رو وقتی خودت بخوای بدی واقعا ربطی بهشون نداره

مادرشوهر منم تا یکسال بعد عروسیم غر میزد که تو تنهایی لباستو خریدی هیچکس و نبردی. حالا جالبه پسرش نه پول لباس عروس داشت بده نه خواهر شوهرام بهم گفتن بیا بریم لباس انتخاب کنیم من خودم یه ارزون معمولی گرفتم. شاکی بود که‌ چرا لباس فاخر و پر طمطراق نخریدی😂

محض احترام باید میگفتبالاخره اونم مادره دوست داره باشهالبت بدون نظر دادن

من قبول ندارم

خودم کفشمو با مادرشوهرم گرفتم

اینقد نظر داد و منو گیج کرد که نفهمیدم چی خریدم

البته راضی ام از خریدم ولی همش رودربایستی داشتم راحت نبودم

اره دیگه مخصوصا هزینه رو وقتی خودت بخوای بدی واقعا ربطی بهشون ندارهمادرشوهر منم تا یکسال بعد عروسیم ...

مادرشوهره دیگه

هرکار کنی یه حرف میزنه

ما یه بار برامون نذری آوردن زیادمون بود فرداش مادرشوهرم اومد دم خونه مون گفتم این نذری برای ما زیاده شما ببرین

برداشت گفت از چند وقت پیش هست حالا؟

گفتم یک روز بیشتر نمیشه بعدشم تو یخچال بوده

هیچ تشکرم نکرد طلبکارم بود یه جوری پشیمون شدم از خوبی کردنم که نگوووووو

من قبول ندارمخودم کفشمو با مادرشوهرم گرفتماینقد نظر داد و منو گیج کرد که نفهمیدم چی خریدمالبته راضی ...

میگم به شرطی که هی نظر نده

من کل خریدم مادرم نبود و شهر دیگه بود

مادرشوهرم اومد

یعنی هر چی برای خرید عروسی خریدم انداختم دور

یه مانتو خرید قد 90 

یه لباس برای پاتختی خرید که هزار رنگ بود

عین کولی ها شدم 

همه چی رو هم میگفت تو باید بخری حتی سشوار و...

2825
2823
2791
2779
2792