2777
2789
عنوان

در رابطه با تاپیک خرید لباس عروس

390 بازدید | 56 پست

چه مادر شوهر و چه مادر زن هیچ کدوم حق ندارن برای این موضوع ناراحت بشن. 

خودِ عروس و داماد می تونن تنها برن خرید یا با هر کسی که دوست دارن. 

والا خودم، خواهر، برادر، خواهر شوهر، برادر شوهر و اکثر اطرافیانم برای خرید، دونفری رفتن و اصلا کسی باهاشون نرفت. 

شاید هم زن داداش یا جاری هام مادراشون بودن که اونم مهم نیست و هیچ کس ناراحت نمیشه. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این ناراحتی داره که پسرت ارزش نده نگه مادرزنمم میاد شمام تشریف بیارین بلاخره ایشونم عروسیه پسرشه کلی ذوق داره همونجور که مادر عروس ذوق عروسیه دخترشو داره.. یا هیچکدوم نیان یا وقتی مادر و خواهر عروس میان چه دلیلی داره مادر دوماد نیاد .. بازم هرکی صلاح زندگیشو بهتر میدونه

اون تاپیک مادرشوهر ناراحت نبود که نبردنش

می‌گفت عروسم حتی نظر شوهرش و نخواسته

فقط نظر مادرش مهمه، و پسرش ناراحت شده که زنش آدم حسابش نکرده فقط واسه پول حساب کردن گفته بیاد

که البته پسره باید بجای گله پیش مادر ،پیش همسرش گله میکرد

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعداً😂

عزیزم اون کاربر که گفت من برای خودم ناراحت نیستم برای پسرش ناراحت بود که هیچ جا آدم حسابش نمیکردن در ...

داماد همین ناراحتی رو باید با زنش در میون نذاشت نه که به مادرش بگه و جنجال ایجاد کنه

زندگی جاری است ...

مادر دختر میره تو انتخاب کمک کنه، مادر پسر حتماً ضروری نیست

مثلا مادر عروس چه کمکی از دستش برمیاد که مادر دوماد از دستش برنمیاد و اومدنش ضروری نیس؟؟؟ اگه برا لباس تن کردنه که فروشنده لباس تن میکنه .. بقیه صرفا در مورد لباسه نظر میدن در اینحد اگه مادر پسر ارزشی نداره پس لطفا برای نخریدن کادوی عقد و طلا و مابقی مسایل هم از مادر شوهر انتظار نداشته باشین