2777
2789
عنوان

در رابطه با تاپیک خرید لباس عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 56 پست
مادرشوهر فقط یکجا میتون لباس انتخاب کن اون هم عروسی خودش هست اونایی هم که خرج عروسی رو میدن و بعد می ...

پس عروس هم از مادر خودش انتظار کمک مالی و کادوی طلا و خونه گرفتن داشته باشه وگرنه نمیشه مادر شوهر برا انتخاب لباس عروس حق اظهارنظر نداشته باشه ولی بقیه موارد بزرگتر و وظیفش باشه ازش توقع و انتظار بیجا داشت.

پس عروس هم از مادر خودش انتظار کمک مالی و کادوی طلا و خونه گرفتن داشته باشه وگرنه نمیشه مادر شوهر بر ...

والا ما که یک مجلس عروس میگیر یکی داماد 

هدیه عروسی پدر مادر عروس طلا میدن 

جهیزیه هم میخرن  

سیسمونی هم میخرن 

هدیه هر دو طرف هم برای خود عروس داماد که نهایت خود داماد میزن به چاله چوله های مالیش در واقع به اسم عروس به کام داماد 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مثلا مادر عروس چه کمکی از دستش برمیاد که مادر دوماد از دستش برنمیاد و اومدنش ضروری نیس؟؟؟ اگه برا لب ...

وای دقیقا.یعنی هیچ کدوم از کسایی ک الان عروس هستن پسر ندارن؟اگه پسرشون خواست ازدواج کنه دوست دارن مادر عروس فقط بره.اگه فقط عروس و داماد میخوان برن که هیچی ولی اگه مادر عروس میخواد بره مادر داماد هم میره عروس هم به سلیقه خودش میخره و به نظرم اگه از بقیه نظر خواست میتونن نظرشونو بگن چه اشکالی داره

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
والا ما که یک مجلس عروس میگیر یکی داماد هدیه عروسی پدر مادر عروس طلا میدن جهیزیه هم میخرن سیسمونی ه ...

خب وقتی پدر و مادر داماد خونه میخرن برای پسرشون خیلی بیشتر از هزینه جهیزیه و سیسمونی میشه.هزینه مراسم عروسی هم خیلی بیشتر از مراسم عقد هست.بیشتر خریدای نامزدی و عقد و عروسی هم داماد باید بده مثل سرویس طلا و عیدی و یلدایی و زیرلفظی و ک هر کدوم یه تیکه طلا هم روشه

خب وقتی پدر و مادر داماد خونه میخرن برای پسرشون خیلی بیشتر از هزینه جهیزیه و سیسمونی میشه.هزینه مراس ...

مگر همه خونه میخرن ؟

بغیر زیر لفظی هم که جای ما دو سه تومن پول نقد بقیه اینا همه با خود داماد هست 

بعد در صورتی هم که خانواده داماد کمک کن خانواده عروس هم کمک کنن و هر دو اهل دخالت باشن و فکر کنن بخاطر کمکی که دارن میکنن میتونن دخالت کنن جنگ جهانی سوم میشه هر کسی میخواد نطر خودشو قالب کن  

مگر همه خونه میخرن ؟بغیر زیر لفظی هم که جای ما دو سه تومن پول نقد بقیه اینا همه با خود داماد هست بعد ...

عزیزم مگه من گفتم کسی دخالت باید کنه؟کسی باید نظرشو قالب کنه؟من خودمم عروسم.من گفتم خانواده داماد هم خیلی هزینه ها باهاشون هست.من خودم هم پسر دارم هم دختر ولی همش فکرمون اینه که پسرمون بزرگ شد باید براش فکر خونه و شغل و عروسی باشیم ولی واسه دخترمون جهیزیه رو میتونیم با وام و خرد خرد بگیریم و خب خیلی راحت تره.حالا من اصلا کاری به این ندارم ک کی بیشتر خرج میکنه.من حرفم اینه ک مادر پسر هم مادره بچشو دوست داره مثلا خوبه برای خرید کت و شلوار داماد فقط عروس و داماد و مادر داماد برن و مادر داماد نظر هم بده؟مثلا بگن مادر عروس لازم نیست بیاد زشت نیست به نظرتون؟من میگم دو حالت داره که خوبه یا خودشون دوتا تنها برن یا اگه یکی از مادرها میاد به اون یکی هم بگن اگه دوست داره اونم بیاد.من واسه عروسی خودم هم مادرم بود هم مادرشوهرم اصلا حتی شوهرم نمیتونست بیاد چون سرکار میرفت میگفت هرچی خودت پسندیدی حالا اتفاقا تو مغازه ها بیشترم مادرشوهرم همرام میومد مامانم میگفت خسته ام کردی از بس گشتی و انتخاب نمیکنی ولی مادرشوهرم میگفت اشکال نداره خب دوست داره یه چیزی باشه که واقعا بپسنده.ولی مثلا جاریم و برادرشوهرم خودشون تنهایی میرفتن هیچ کسم مشکلی نداشت.ولی اینکه بی دلیل یکی از مادرها رو حذف کنیم واقعا زشته

عزیزم مگه من گفتم کسی دخالت باید کنه؟کسی باید نظرشو قالب کنه؟من خودمم عروسم.من گفتم خانواده داماد هم ...

همون عروس داماد برن خیلی بهتر 

ما سر تالار که باباهامون با هم لج کردن که کجای شهر باشه کلی اذیت شدیم  

عروسیمون شریکی بود 

یعنی هر روز پدر شوهرم زنگ میزد شوهرمو پر میکرد  اونم زنگ میزد سر من خالی میکرد 

تهش هم قرض کردیم خودمون عروسی گرفتیم  هدیه مهمون هارو برداشتیم دادیم قرض هامون 

بعد ما تو همه چیز اوکی بودیم چون بقیه چیزارو شوهرم خودش تهیه کرد و پدر شوهرم نمی‌خواست پول بده سر همین عروسی که پدرشوهرم میخواست بگیر داشتیم تا طلاق میرفتیم 

همون عروس داماد برن خیلی بهتر ما سر تالار که باباهامون با هم لج کردن که کجای شهر باشه کلی اذیت شدیم ...

خب چرا رسمتون اینجوریه؟عروسی اشتراکی چیه مگه جهیزیه هم اشتراکی بوده؟

خب چرا رسمتون اینجوریه؟عروسی اشتراکی چیه مگه جهیزیه هم اشتراکی بوده؟

اره جهیزیه که همه حا چند تیکه با داماد هست 

اره جون عقدمون اشتراکی بود عروسیمون هم اشتراکی 

پدر شوهرم هی میگفت این عروسی از دست من در رفت 

من نمیدونم عروسی باید به دل عروس باشه یا به دل پدر شوهر 

باز خداروشکر شوهرم از نطر مالی مستقل وگرنه که ما خیلی داستان داشتیم 

اره جهیزیه که همه حا چند تیکه با داماد هست اره جون عقدمون اشتراکی بود عروسیمون هم اشتراکی پدر شوهرم ...

ای بابا عزیزم همه واسه مراسم ها به مشکل میخورن ما هم سر تالار اونا میگفتن اینو آشناست بهمون تخفیف میده همینو رزرو کنیم حالا فکر کن ما اصلا تالارهای دیگه رو ندیده بودیم و چمیدونم آرایشگاه من فقط موهامو رنگ کردم یکم بیشتر شد میگفتن چرا رنگ میخوای کنی موهات خراب میشه حالا تازه لایت بیشتر میشد من نکردم.ولی خداروشکر ک گذشت 

ای بابا عزیزم همه واسه مراسم ها به مشکل میخورن ما هم سر تالار اونا میگفتن اینو آشناست بهمون تخفیف می ...

ما انقدر رفت بودیم گشت بودیم یک تالار قیمت مناسب با کیفیت خوب پیدا کرد بودیم بعدا پدر شوهرم میگفت نه حتما باید تالار تو محله ما باشه که نزدیک مهمونامون باشه حالا اونجا هم تالار خوب پیدا نمیشد