2777
2789

من کلا آدمی نیستم که با تلفنی صحبت کردن راحت باشم سعی میکنم پیام بدم.به خانواده همسرمم،مادر و خواهرش اوایل زیاد زنگ نمیزدم شاید دو ماه یبار الانم خیلی سختمه بخوام زنگ بزنم احوالپرسی کنم اونا هم زنگ نمیزنن.مانانم میگه زشته زنگ بزن حال مادرشوهرتو بپرس ولی اصلا دلم نمیخواد.خواهرشوهرم برا دخترش تولد گرفته بود منکه خبر نداشتم ولی شوهرم میدونست زنگ زد صحبت کرد بعد گیر داده بود تو هم زنگ بزن تبریک بگو

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هروقت شوهر من زنگ زد حال پدر و مادر منو پرسید منم زنگ میزنم

منم همین عقیده رو دارم.شوهر من اصلا زنگ نمیزنه به خونمون من چرا زنگ بزنم حال مادرشو بپرسم

منم زنگ نمیزنم هفته ای ی بار سر میزنم دیگه بسه

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
خیلی خوبه ک زنگ بزنی و بپرسیاینجوری عزیزتری

چرا بابد عزیزتر بشه که حالا مثلا چه اتفاقی بیفته اونا که زنگ نمیزنن عزیزترن

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
خیلی خوبه ک زنگ بزنی و بپرسیاینجوری عزیزتری

اخه میدونی چیه اصلا دوست ندارم باهاشون صحبت کنم.مادرشوهرم که بهش زنگ میزدم از صداش مشخص بود انگار بزور جوابمو میده.اما بیا ببین چجوری قربون صدقه دامادش میره

منم همین عقیده رو دارم.شوهر من اصلا زنگ نمیزنه به خونمون من چرا زنگ بزنم حال مادرشو بپرسم

ما رابطمون خوبه یعنی احترام و اینا سر جاش هم من هم شوهرم با خانواده ام‌اوایل گاهی تماس میگرفتم بعد گفتم چه فرقی هست بین ما؟ منم نمیزنم اصلا فقط هم دعوت کنن میرم خارج از دعوت اصلا نمیرم‌

تو روابط با خانواده همسر بهتره از مادرت مشورت نگیری

معمولا مادرای قدیم تفکرشون اینه وقتی دختر میدن دست پسر باید دست بوس خانوادش باشن 

خودت ببین با زنگ زدن حال میکنی یا نه به حرفای مادرت توجه نکن

اگه مادرای قدیم راهشون درست بود حال و روز ما الان این نبود

اخه میدونی چیه اصلا دوست ندارم باهاشون صحبت کنم.مادرشوهرم که بهش زنگ میزدم از صداش مشخص بود انگار بز ...

ب پدرشوهرت زنگ بزن بعد با اونم احوال پرسی کن

اگرم زود ب زود خونشون میری زنگ‌نزن