2777
2789
عنوان

به خانواده شوهرم زنگ نمیزنم زشته بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همین عقیده رو دارم.شوهر من اصلا زنگ نمیزنه به خونمون من چرا زنگ بزنم حال مادرشو بپرسم

اگه خودشون مدلشون اینه که زنگ نمی زنند تو هم زنگ نزن 

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!

منم همین عقیده رو دارم.شوهر من اصلا زنگ نمیزنه به خونمون من چرا زنگ بزنم حال مادرشو بپرسم

اگه هفته ای یا دوهفته یه بار میری دیدنس نیازی به زنگ نیس 

منظورم مادرشوهرته

ولی راهت اگه دوره،ماهی یه بار بزن دو سه دیقه خرف بزن خال احوال

ولی به خواهرشوهرت لزومی نداره اصلا زنگ بزنی

اینارو مشاور یادم داده خدا خیرش بده

منم به مامانم همینو میگم الان مثلا عزیز بشم چیکار میخوان بکنن؟میخوان تاج بزارن سرم؟!

نه تاج نمیزارن سرت

ولی زبونت جلوشوهرت دراز میشه،پیش چشم شوهرت عزیزمیشی

کی از مادرشوهر خواهرشوهر خوشس میاد،هیشکی

ولی بخاطر همسرمون میزنیم باماهی یه بار زنگ زدنو سه دیقه احوال پرسی چیزی نمیشه ولی به چشم شوهرت میاد

زیاد حرف نزن،بگو زنگ زدم احوالتونو بپرسم،دو دیقه کافیه

نه صمیمی حرف بزن نه سرد سرد،معمولی حرف بزن،

نه تاج نمیزارن سرتولی زبونت جلوشوهرت دراز میشه،پیش چشم شوهرت عزیزمیشیکی از مادرشوهر خواهرشوهر خوشس م ...

شوهرم که فقط شبا خونست اگر زنگ بزنم روز زنگ میزنم.مادرشوهرمم اصلا به کسی نمیگه من زنگ زدم یا نه

تاپیک قبلی قفل شد نشد جواب بدم.من اینطور مواقع نمیرم تو مراسم یا جشن همچین آدم های سطح پایینی.

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

یعنی تو دوست نداری بقیه دوستت داشته باشن؟اونایی ک با معرفت ترن زنگ میزنن

کدوم معرفت!!!! هر کار کنی مادرشوهره اینو تو هر موقعیتی بهت ثابت میکنه حالا تو چه زنگ بزنی چه نزنی 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
تاپیک قبلی قفل شد نشد جواب بدم.من اینطور مواقع نمیرم تو مراسم یا جشن همچین آدم های سطح پایینی.

دقیقا چون هر کی برا خودش شخصیت داره یجور رفتار می‌کنن که انگار بقیه هالو ان و اونا احساس زرنگی میکنن

دقیقا چون هر کی برا خودش شخصیت داره یجور رفتار می‌کنن که انگار بقیه هالو ان و اونا احساس زرنگی میکنن

من با چاپلوسی مخالف ام،الکی زنگ بزنی بگی مامان جان دلم تنگت شده و...ازاین حرفا

ولی باماهی یه بار زنگ زدن درحد دوسه دیقه یه جور سیاست هستش،مادرشوهره براش فرق نمیکنه هااا ولی همسرت چرا،اگه مادرش هم پرش کنه تو روش نگه تو دلش میکه زنم زنگش میزنه دلش براش تنگ میشه،این از خانومم اون از مادر بی معرفتم

اکه وقتی همسرت نیس زنگ بزنی بعد که اومد بگو دلم برا مامانت تنگ شد امروز زنگ زدم حال احوال پرسیدم،الکی😜

ببین خونواده همسرمنم دور هستن،اوناتهران ماتبریز

ولی ماهی دو سه دیقه رو زنگ میزنم ومعمولی حرف میزنم نه اطلاع میدم نه اطلاع میگیرم ازشون

ولی به همسرم میگم دلم براش تنگ شدو زنگ زدمو....خیلی خیلی رو مررد تاثیر داره و شک نکن همیشه هواتو پیش مادرش خواهرش خواهدداشت

ولی به خواهرشوهر هیچ وقت حتی عید هم زنگ نمیزنم فقط پیام تبریک عید همین

اینو تجربه ی سالها زندگی برام رقم زده و خدا خیرش بده مشاور یادم داد،،،