2777
2789

اول ازدواج کردن هنرنیست هیچکس هیچ گلی ب سرخودش نزده شوهرکرده ک من بزنم شایدخیلیابیان بگن بسه همش تاپیکات شده نامزدی وخاستگاری انگارهنرکردی نه هنرنیست

امامیخام بگم چرا تاقبل این ک ازدواج کنم همه از دم دخترعموخاله خوب خودشونونشون میدادن وقتی شنیدن نامزدی میخام بکنم لال شدن خشکشون زد هزارتاعیب گفتن چرااونقدر بد ذات دخترعموم۴۳سالشه مجرد همیشه میادمیگه فلان خاستگارپولدار اومدخواستگاریم ج منفی دادم وفلان هزارتاپزشومیده امابمن میرسه عیب میزاره چرا کسیوندارم دلسوزم باشه خوشحالی کنه واسم.جز ی دوستم وخانواده خودم هیشکی خوشحال نشد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره خیلی حسود داارم خیلی ....هم خواهر خودم ولی منم ساکت نمیشینم بیشتر میسوزونم ...یه نمونش دیروز ....خواهرم همش میگفت شوهرت بهت پول نمبده بیرون با کسی نری بقیه به چیز میخورن تو بچه هات هوس میکنین پول ندارین ابروت میره یا میگفت شوهرت نمیخوادت مردی نیست تورو جمع کنه ...بعد دوسال زندگیم خوب شد شوهرم پولم میده وقتی میریم بیرون درسته حساب کتاب میکنه ببینه چقدر خرج کردم ولی بازم میده برا بچه هاشم میده خواهرم شوهرش برا پول نده میگه حق نداری بری دیروز میخواستن برن حرم ماهم رفتیم جلو چشماش کیسه کیسه خوراکی گرفتم گفتم بچه هام ببرن مدرسه به بچه های اونم دادم میگفت نمیخواد گفتم چرا گناه دارن بچن دلشون میخواد .....داشت دق میکرد حقشه همش میاد زندگبمون و نابود کنه منم رفتم خونش گفتم خونهدجاریت خیلی قشنگه خیلی تمیزه چقدر سیاست داره فلان 

حالا تو خوبه اردواج کردی ان شاءالله که خوشبخت ترین باشی 

من ۳۶سالمه و مجردم و بیکارم(ارشد دارم ) تو ی شهر خیلی کوچیک زندگی میکنم باورت میشه اگه بگم اینجا هم سنوسالام عروس داماد دارن 

دیگه زندگی من چی داره ک حسادت بکنن ولی بازم ترس از پیشرفتم دارن و مرتب برام دعا میگیرن بختمو رزقمو بستن 

کیا ؟؟؟هم خونم برادرم و زن برادرم 

اره خیلی حسود داارم خیلی ....هم خواهر خودم ولی منم ساکت نمیشینم بیشتر میسوزونم ...یه نمونش دیروز ... ...

خدابزرگه همیشه زمین گرده خداروشکرررر که زندگیت خوب شد خداروشکر که همسرت پشتته وحس خوشبختی داره من تورونمیشناسم اماهرکی هستی الهی اونقدرغرق خوشبختی بشی که دست خیلیاروبگیری منم میخام باخوشبختیم موفقیتم بسوزونم خیلیارو

حالا تو خوبه اردواج کردی ان شاءالله که خوشبخت ترین باشی من ۳۶سالمه و مجردم و بیکارم(ارشد دارم ) تو ی ...

امان از بی ذاتی مطمعنم موفق میشی واونامیسوزن نگران نباش زمین گرده من بدجور ب کارمااعتقاددارم ازهرکسیم توقع داشتم بگی جز برادرت مگه برادر آدم به خواهرش حسادت میکنه وای خدا

خدابزرگه همیشه زمین گرده خداروشکرررر که زندگیت خوب شد خداروشکر که همسرت پشتته وحس خوشبختی داره من تو ...

قربونت بشم عزیزم مرسی بابت دعای قشنگت ارهدعزیزم انشاللله انقدر خوشبخت بشی چشمشون دربیاد ......واقعا از حسادت خیلی ها بعضی وقتا زندگی هاست که نابود میشه ماهم وا میستیم میسازیم بیشتر میسوزونیم .......انقدر از دست همشون کفریم انقدر رک میان زندگیتو خراب کنن بوی کثافت کاریای خودشون کل شهرو بر میداره بابایکی بهشون یگه حسودی نکن برو برا زندگیت تلاش کن چه کار به زندکی بقیه دارین ..........انشالله که میتونی خوشبختی رو با مغز استخونت تجربه کنیدهروز قند تو دلت اب بشه تنها اشکی که میریزی فقط اشک شادی باشه و بس 

قربونت بشم عزیزم مرسی بابت دعای قشنگت ارهدعزیزم انشاللله انقدر خوشبخت بشی چشمشون دربیاد ......واقعا ...

ممنونم ازتو بابت امیدی که بهم دادی وانرژی مثبت بهم دادی 

همون کسی بجای رسیده قطعاسختی کشیده تلاش کرده دیگه نمیگن طرف سختی کشیدموفق شد حرفای مردمی تمومی نداره من ازدواج کنم بااین پسره عروسی کنیم باهمشون قط ارتباط میکنم متنفرم ازحسادت وکنایه هاشون