2777
2789
عنوان

ماه نهم بارداریمه و بشدت خوردم زمین+ دیدن زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 1478 بازدید | 109 پست
به خدا ما تو اتاق انتظار بودیم یکی کم کم درداش شدید شد ماما اصلیه اومد معاینه کنه داد زد این چه وضعی ...

اووووووه.خدای من.خدانکنه من تو همچین شرایطی گیر کنم.اخه اون زنه نمیدونست باید تمیزکاری کنه؟😒اولاش که درد انچنانی نداره ادم میتونه خودشو جمع وجور کنه

Dunya Anneme deyme noulur
ولی بنطرمن اقایون نباید ببینن زایمان رو کلا دم و دستگاه زن میزنه بیرون خیلی ترسناکه

من تو کلاسمون اسنادمون گفت به شدت مردهارو سرد میکنه و براشون خیلیییی فشار روحی داره دیدن اون شرایط.بهتره آقایون نباشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اووووووه.خدای من.خدانکنه من تو همچین شرایطی گیر کنم.اخه اون زنه نمیدونست باید تمیزکاری کنه؟😒اولاش ک ...

اصلا براش مهم نبود درداش از دو روز قبل شروع شده بود خدایی خیلی کثیف بود من دردام که شروع شدن قشنگ دوش گرفتم موهامو سشوار کشیدم یه آرایش کوچیک کردم رفتم ماماهه به قیافم نگا کرد گفت خانوم از کجا فهمیدی داری زایمان میکنی برو خونت یه هفته مونده بعدا گفت محض احتیاط معاینه کنم گفت وااااای 6سانت بازه چرا اینق ریلکسی الان باید بستری شی

اووووووه.خدای من.خدانکنه من تو همچین شرایطی گیر کنم.اخه اون زنه نمیدونست باید تمیزکاری کنه؟😒اولاش ک ...

هفته های اخر هربار میری حموم شیو کن که اگه یهو دردات شروع شد استرس نداشته باشی

و خداوند جانشین تمام نداشته های من است.....
اصلا براش مهم نبود درداش از دو روز قبل شروع شده بود خدایی خیلی کثیف بود من دردام که شروع شدن قشنگ دو ...

وای خوشبحالت با ۶ سانت رفتی زود زایمان کردی

هفته های اخر هربار میری حموم شیو کن که اگه یهو دردات شروع شد استرس نداشته باشی

نه قبول نیست.من حتما اون لحظه موبر بزارم که مثل ایینه شه.ژیلت تهش میمونه😈

من تو کلاسمون اسنادمون گفت به شدت مردهارو سرد میکنه و براشون خیلیییی فشار روحی داره دیدن اون شرایط.ب ...

دقیقا همینطوره‌ .یه خانومی موقع زایمانش پی پی کرده بود همسرش بالا اورده بودو تا مدتها از خانومش بیزار بود

به نقل از همسایمون😁

اصلا براش مهم نبود درداش از دو روز قبل شروع شده بود خدایی خیلی کثیف بود من دردام که شروع شدن قشنگ دو ...

چقدر بد.نمیدونم چطور خجالت نمیکشن.ولی ایول به تو.چقدر خوب زایمان کردی😍

وای خوشبحالت با ۶ سانت رفتی زود زایمان کردی

نه بستری نکردم خودمو بیممون تموم شده بود با شوهرم رفتیم گرفتیم یه ساعت طول کشید مامانم قبل من بیمارستان بود بابام بیشتر از من استرس داشت  ساعت هفتونیم بستری شدم فقط مشکلی که داشتم بدون بی حسی بخیه زدن برام اونش منو کشت ولی در کل زایمانای عالیی داشتم

نه بستری نکردم خودمو بیممون تموم شده بود با شوهرم رفتیم گرفتیم یه ساعت طول کشید مامانم قبل من بیمارس ...

چه دل و جراتی داشتی با ۶ سانت رفتی دنبال بیمه. افرین

چه دل و جراتی داشتی با ۶ سانت رفتی دنبال بیمه. افرین

آره بدون بیمه یک و هشتصد هزینش بود با بیمه 250زیاد بودخدایی دلم نیومد این پولو بدم تازشم من تو ماشین موندم شوهرم با تاکسی برگشت خونه شناسناممو نبرده بودم تنها موندم کندی کرش بازی کردن تا اومد