2777
2789
عنوان

ماه نهم بارداریمه و بشدت خوردم زمین+ دیدن زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 1478 بازدید | 109 پست
دردت ک بگیره اینقدر خفن نیس ک نتونی تمیز کنی بدم هفته آخر تمیز باش خب این راه خوبه

نه آخه مادردمون بگیره زود دست به کار میشیم.ولی استارتر که برا زایمان نرفته بود غافلیگیرشده😄

Dunya Anneme deyme noulur

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله همه رو دید زدم😆😆😆البته خودمم لخت بودم یه رو پوش بدون شلوار بهم دادن زایشگاه دیگه عیب و عار ند ...

بله در اون شرایط ادم حواسش به این موضوعات نیست

شوخی کردم😆😆😆

بله همه رو دید زدم😆😆😆البته خودمم لخت بودم یه رو پوش بدون شلوار بهم دادن زایشگاه دیگه عیب و عار ند ...

چ بیمارستان مزخرفی

واسه من اصلا اینجوری نبود کار که حیثیتی شد در اتاق انتظار و بستن مامانم و همسرم و بیرون کردن فرستان اتاق زایمان

یادمه خدمه اومد رانی بیاره ماما توپید بهش

۱- درد زایمان فقط همون لحظه نیست، تا بخوای فول شی هم درد داره که شدتش متفاوته ۲- آیا اون خانم شکم ا ...

درسته .امیدوارم منم خوش زا باشم .بله شکم اولش بود 

با اجازه خود بیمار نگاه کردم.خود اون خانومه اینقدر که شما پیگیرین اون نبود😅😅

و خداوند جانشین تمام نداشته های من است.....
خخخخ نه اون نیست.میگم اتفاقی رفته دیگه یعنی چیزمیز تمیز بوده😆نمیخواستم بپرسما با حدس اشتباهت مجبورم ...

نه تمیز نبود 😅😅ولی دیدم که همه تقریبا ته ریش دارن😆عادیه اونجا و اصلا گیر نمیدن ولی برای سزارین شکمو میتراشن

و خداوند جانشین تمام نداشته های من است.....
هنوز با خوش شانس بدشانس درگیرم لامصب خوش زا و بد زا دیگه چیه😦😦😦

خوش زا یعنی من 8دردام شدیدا شروع شد 8ونیم بخیه هامو زدن تموم بد زا دخترعمومه 12ساعت عین مار به خودش میپیچید ناله هاش تا کجا میرفت

درسته .امیدوارم منم خوش زا باشم .بله شکم اولش بود  با اجازه خود بیمار نگاه کردم.خود اون خانومه ...

اخه میگی همه رو دید زدی 😆 به خدا قسم اگر یکی من رو دید بزنه حلالش نمیکنم

خودتون دارین به مال مردم چکار دارین😛😛😛😛😛

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم