سلام بچه ها همشو از قبل تایپ کردم که قطره چکونی نشه بلخشید طولانی شد با جزییات نوشتم. دیشب همسره خواهرشوهر گرامی تصادف کرده بود و بیمارستان بود و ظاهرا حالش بد بود منم جوگیر شدم😐که برم بهش سر بزنم با داداشم رفتم اخه همسرم همون سرشب رفت و منو برد خونه مامانم. چشمتون روز بد نبینه ساعت ۱۲ شب درب بیمارستان همینکه از ماشین پیاده شدم روی اسفالت بشدت خوردم زمین😢اولش رو شکمم بعدش رو کتف و دست راستم. کلی جمعیت دورم جمع شد منم گریه میکردم خلاصه رفتم زایشگاه که فقط یه نوار قلب از بچه بگیرن خیالم راحت شه گفتن باید بستری بشی احتمالا زایمان کنی😢😢منم که نه دردی داشتم نه لکه ای چیزی بزور قبول کردم بستری بشم بازم خلاصه کنم رفتم زایشکاه و تختم رو آماده کردن همینکه وارد اتاق شدم تخت کناریم کیسه آبش ترکید و سر بچه اومد بیرون😢😢😢و من تا آخرش شاهد زور زدن و زایمان و خارج شدن جفت و برش و بخیه پرینه بودم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
درسته .امیدوارم منم خوش زا باشم .بله شکم اولش بود با اجازه خود بیمار نگاه کردم.خود اون خانومه ...
اخه میگی همه رو دید زدی 😆 به خدا قسم اگر یکی من رو دید بزنه حلالش نمیکنم
خودتون دارین به مال مردم چکار دارین😛😛😛😛😛
من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273
برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم