2777
2789

سلام بچه ها همشو از قبل تایپ کردم که قطره چکونی نشه بلخشید طولانی شد با جزییات نوشتم.  دیشب همسره خواهرشوهر گرامی تصادف کرده بود و بیمارستان بود و ظاهرا حالش بد بود منم جوگیر شدم😐که برم بهش سر بزنم با داداشم رفتم اخه همسرم همون سرشب رفت و منو برد خونه مامانم. چشمتون روز بد نبینه ساعت ۱۲ شب درب بیمارستان همینکه از ماشین پیاده شدم روی اسفالت بشدت خوردم زمین😢اولش رو شکمم بعدش رو کتف و دست راستم. کلی جمعیت دورم جمع شد منم گریه میکردم خلاصه رفتم زایشگاه که فقط یه نوار قلب از بچه بگیرن خیالم راحت شه گفتن باید بستری بشی احتمالا زایمان کنی😢😢منم که نه دردی داشتم نه لکه ای چیزی بزور قبول کردم بستری بشم بازم خلاصه کنم رفتم زایشکاه و تختم رو آماده کردن همینکه وارد اتاق شدم تخت کناریم کیسه آبش ترکید و سر بچه اومد بیرون😢😢😢و من تا آخرش شاهد زور زدن و زایمان و خارج شدن جفت و برش و بخیه پرینه بودم

و خداوند جانشین تمام نداشته های من است.....

دوستان من خودم از طرفدارای پرو پا قرص سزارینم توی تاپیکامم هست‌ اما انکار خواست خدا بود که من برم زایشگاه و همه چیزو از نزدیک ببینم‌ .اون خانم کل دردش همون لحظه بود که بچه بیرون اومد و تموم شد بعد بخیه و تمیز شدنش خودش نشست بچشو شیر داد از تخت پایین اومد لباس تن بچه کرد براش قرآن خوند خرما و آبمیوه خورد و رفتش از پرستارا تشکر کرد کلی تو بخش چرخید و کلی شوخی کرد واقعا از نوع زایمانش خوشم اومد ۲ ساعت بعد هم بردنش بخش که صبح مرخص شه☺ من خیلی کنجکاو شدم درباره طبیعی از مامای بخش اجازه گرفتم و چندتا زایمان دیگه رو نگاه کردم واقعا اون چیزی که فکر میکردم نبود دردش وحشتناکه جیغ و داد میزنن ولی فقط همون لحظه اس و نی نی بیاد تمومه.وسوسه شدم برای زایمان طبیعی با اینکه میدونم سخته ولی من میتونم😂😂تجربیاتتون بگید دوستای عزیزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بد شانسی پشت بدشانسی:(

ناراحت نباش ان شا الله نی نیت سالمه

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
جلو شما مگه اتاق خصوصی نداره

مامای شیفت دیشب دوستم بود اجازه دادن البته با رضایت خود بیمار .اتاق ها هم دو تخته بودن

همینه دیگه. ولی درداش بده خیلی اذیت میشه ادم منتهی همون شب قشنگ میشینی شیر میدی راه میری خیلی خوبه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بد شانسی پشت بدشانسی:( ناراحت نباش ان شا الله نی نیت سالمه

اره خداروشکر نوار قلب و سونو خوب بود عصر با رضایت خودم مرخص شدم

وای نه

برای خودت یک دایره اعتماد درست کن.آنهایی که مهم هستند را بگذار درون دایره، کم اهمیت ترها را روی خط و باقی را بیرون از این دایره فرضی تصور کن. هر وقت کسی حرفی به تو زد که خاطرت رنجید ببین کجای دایره ات هستند؟؟ چرا بگذاریم آدمهای کم اهمیت زندگیمان ، ما را نارحت کنند حتی برای ثانیه ای!؟ یادمان باشد وقتی دیگران بدانند که نمیتوانند ناراحتتان کنند، دیگر تلاشی هم برای ناراحت کردن شما نمی کنند.این راز آرامش است

دقیقا درسته برای من که همینجوری بود

تصوراتم از زایمان طبیعی وحشتناک بود ولی وقتی دهانه رحمم باز شد و اجبارا طبیعی زایمان کردم دیدم خیییییلی هم عالیه توصیه میکنم بهتون

منم تا روز قبل زایمانم طرفدار پر و پا قرص سزارین بودم

ینی چشماش چه رنگی بود💔
بستگی داره عزیزم خوش زا باشی یا بدزا خیلیام هستن تا دوساعت بعد هنوز با ویلچر مسرنو میان

هنوز با خوش شانس بدشانس درگیرم لامصب خوش زا و بد زا دیگه چیه😦😦😦

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

من اولی و طبیعی زایما کردم شما فکرشو بکن چهارکلو بود سخت بود ولی باز هم دومی و طبیعی چون با اینکه سخته ولی وحشتناک نیست و قابل تحمله

بهتر از سزارین

البته من تا ده روز سخت راه میرفتم بخیه هام زیاد بود

در کل خوبه