2777
2789
عنوان

میشه بیاین راهنماییم کنین خیلی مهمه برام

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 76 پست
خب پس شما هم حساسی دیگه بچه فکرش سمت این چیزا بره نمیتونه درست درس بخونه عزیزم من الان میبینم دختر ۱ ...

اره رو درس خیلی حساسم هر رشته و فنی دلش خواستو انتخاب کنه خودش ولی تا تهشو باید بخونه 

متاسفانه من رشته موزیک و اهنگسازی میخواستم برم خانوادم نذاشتن رفتم کامپیوتر مادربزرگم میگف کامپیوتر  خوبه تا۱۱ بیشتر نخوندم درسای عملی راجب درسمو همرو افتادم دیگ دلم نمیخواس ادامه بدم ولی اگ موزیک میرفتم تا تهشو میخوندم چون عاشقشم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همه چی برای ما بد بود واقعا 🤦

اره 

الان داداش ۱۱ سالم گوشی داره من میگفتن ۱۷ سالگی ولی چون اصرار داشتم زودتر خریدن برام ولی الان داداشم نگف گوشی میخوام خوشون گوشی بهش دادن

یا مامانم میگ خواهرت بزرگ بشه اینجوری میکنم اونجوری میکنم  چرا بامن اینکارو نکردی 

اره الان داداش ۱۱ سالم گوشی داره من میگفتن ۱۷ سالگی ولی چون اصرار داشتم زودتر خریدن برام ولی الان دا ...

دقیقا میفهممت عزیزم 

حالا اتفاقیه که افتاده برای ما متاسفانه 

به نظرم منو شما باید سعی کنیم بچه هامون درست تربیت بشن انشالله گلم

چرا الان ادامه نمیدی؟؟؟

دخترم کوچیکه 

خواهرم همسنو سال دخترمه دعوا میکنن مامانم دخترمو زیاد نگه نمیداره 

مادربزرگم میگه بخوای بخونی نگه میدارم ولی راجب موزیک یا اینا فک نکنم گوش بده 

الان میگه برو دوره امپول زنی سرم زنی تجهیزات پزشکی بخون جایی سراغ داره مادربزگم دوستش کلاس داره میگه برو بخون دختر عموم رفته اونجا خونده مدرک گرفته تو درمانگاه استخدام شده ولی خو نمیدونم 

آره واقعا منم همین فکرو میکنم به خدا گاها قبلاً فکر میکردم چرا میگن بچه بزرگ کردن سخته و ...الان دار ...

اره واقعا امیدوارم جفتشون اینده درخشانی داشته باشن موفق بشن ب هدفاشون برسن برعکش ماماناشون

دخترم کوچیکه خواهرم همسنو سال دخترمه دعوا میکنن مامانم دخترمو زیاد نگه نمیداره مادربزرگم میگه بخوای ...

من جات بودم قطعااااا دنبال چیزی که دوست دارم میرفتم عزیزم 

از مادر و مادربزرگت کمک بگیر حتما 

اتفاقا الان دخترت کوچیکه راحت تری و بعداً مدرسه و کلاس و ... بره نمیتونی راحت بسپاریش به بقیه 

چه نیازیه بدونن کجا میری و ...

خود من از بچگی عاشق خوندن بودم و الان چند وقته دارم کلاس میرم به پیشنهاد همسرم و اصلا به خانوادم نگفتم

شما مثل من نباش و زودتر شروع کن چون شک ندارم بعداً پشیمون میشی 

اگ من موزیک اهنگسازی میخوندم خیلی موفق میشدم ولی نذاشتن....

والا هنوزم دیر نیست عزیزم 

از من می‌شنوی به جای تمرکز روی چیزای الکی و لج کردن با خانواده تمرکز بزار روی همین و شک نکن موفق میشی 

حس و هیجاناتت رو با ساختن آهنگ تخلیه کن

من جات بودم قطعااااا دنبال چیزی که دوست دارم میرفتم عزیزم از مادر و مادربزرگت کمک بگیر حتما اتفاقا ا ...

هعیی هیچ شوقی ب زندگی ندارم دیگ از بس حواسم بود نکنه ناراحت شن نکنه فلان نکنه نکنه نکنه