2777
2789
عنوان

میشه بیاین راهنماییم کنین خیلی مهمه برام

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 76 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حتما می‌رسی عزیزم شک نکن اتفاقا آهنگ ساختن یه هنره که هر کسی نمیتونه انجامش بده

من قبل اینکه رشتمو انتخاب کنم بدون ک کلاس برم تو کامپیوترم همه نرم افزاراشو داشتم و میساختم همشم انلاین یاد گرفتم از بس علاقه داشتم اما نذاشتن علاقمو دنبال کنم محدودم میکردن ک چرا بجای نوحه اهنگ گوش میکنم و...

من قبل اینکه رشتمو انتخاب کنم بدون ک کلاس برم تو کامپیوترم همه نرم افزاراشو داشتم و میساختم همشم انل ...

اتفاقا برادر شوهر منم تو خونه آهنگ میسازه با نرم افزار و ...

ببین شما سنی نداری واقعا عزیزم 

به خدا از من می‌شنوی حیفه جوانیت الکی بره 

به طور حرفه ای برو دنبال چیزی که دوستش داری 

حتی حتی خدای نکرده موفق هم نشی که بعیده بعداً افسوس نخواهی خورد که چرا انجامش ندادم و اگه انجام میدادم شاید موفق میشدم و ...

من شبا خواب ندارم همیشه تا صب بیدارم فکرو خیال نمیزاره بخوابم چند ساله همینطوریم

منم اینطوری شدم متاسفانه 

ولی دارم رو خودم کار میکنم 

اتفاقا داشتم می‌خوابیدم که تاپیک شما رو دیدم و اینقدر شبیه خودم حست کردم که موندم تو تاپیک و باهات صحبت کردم که حداقل شما مثل من عمرت از بین نره گلم

واییییی سنی نداری که عزیزم خیلی جوانی ماشاالله من گفتم که ۴۰ سالمه

یا اهنگامو بجای ک حمایتم کنن همش میگفتن دیوونه ای فلانس مگ خلی روانی 

من باید ب کی جز خانوادم تکیه میکردم ولی حمایتم نکردن 

بخدا کارم همیشه حسرت خوردنه ازینکه میبینم همه همسنوسالام دارن علاقشونو دنبال میکنن من نتونستم

منم اینطوری شدم متاسفانه ولی دارم رو خودم کار میکنم اتفاقا داشتم می‌خوابیدم که تاپیک شما رو دیدم و ا ...

درکت میکنم ب هدفت برسی گلم 

من هرکار میکنم نمیتونم بخوابم هرشب باید موزیک گوش بدم تا خود صبح ک از خستگی بیوفتم تا خوابم ببره

ببخشید عزیزم اذیتت کردم میخوای برو بخواب گلم

یا اهنگامو بجای ک حمایتم کنن همش میگفتن دیوونه ای فلانس مگ خلی روانی من باید ب کی جز خانوادم تکیه می ...

ببین خانوادت یا حتی خود هم سن های من شاید مدل آهنگ های شما رو دوست نداشته باشیم 

البته سبک شما رو نمی‌دونم 

ولی بچه های دهه ۹۰ دوست دارن 

مثلا من سبک آهنگ های برادر شوهرمو دوست ندارم ولی باورت میشه دختر من ۳ سالش بود برادر شوهرم داشت میخوند یهو بلند شد باهاش می‌رقصید و خوشش اومده بود🤣

درکت میکنم ب هدفت برسی گلم من هرکار میکنم نمیتونم بخوابم هرشب باید موزیک گوش بدم تا خود صبح ک از خست ...

ممنون عزیزم ❤️ 

امیدوارم شما هم راحتو پیدا کنی و به جای اینکه خشم و هیجاناتت رو اینطوری بروز بدی تو آهنگها بروز بدی عزیزم

موفق باشی🌹

ممنون عزیزم ❤️ امیدوارم شما هم راحتو پیدا کنی و به جای اینکه خشم و هیجاناتت رو اینطوری بروز بدی تو آ ...

مرسی عزیزم شماهم موفق باشی مطمئنم موفق میشی گلم دیر نیس خیلی ها از همین سن شما و حتی بیشتر خوندنو شروع کردن