2777
2789
عنوان

میشه بیاین راهنماییم کنین خیلی مهمه برام

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 76 پست
من خیلی دوس دارم شوهرم ی گوششو پیرسینگ بزنه ولی اونم میترسه میگه درد داره و قلان انقد استانه دردش پا ...

یکی از دوستان من مثل شما هست 

همسرش هم پیرسینگ ابرو داره 

دخترش الان ۱۲ سالشه 

موهاشو لایت کرده 

بینیشو پیرسینگ زده و ... و کلا اینقدر فکرش سمت این چیزا رفته نمیتونه درست درس بخونه و دنبال دوست پسر و ... هست 

برای همین استرس بچت رو گرفتم عزیزم 

البته شاید برای شما هم عادی باشه این موضوع مثل دوست من چون اون میگه ایرادی نداره از نظرم و بچم دوست داشته انجام داده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همین الانشم مادر خوبی نیستم فقط مامانمو دوس داره دخترم

اتفاقا دختر منم مادرمو خیلی دوست داره ولی جدیدا میبینم شاکی میشه که مامان تو چطور مادرتو تحمل میکردی و ... چون به دخترمم زیاد گیر میده مادرم در مورد درس 

یکی از دوستان من مثل شما هست همسرش هم پیرسینگ ابرو داره دخترش الان ۱۲ سالشه موهاشو لایت کرده بینیشو ...

دقیقا انگار دوستتم عجیب اینجوریم شدهرم اینطوریه فکرش ولی خودش انجام نمیده میترسه 

اتفاقا دختر منم مادرمو خیلی دوست داره ولی جدیدا میبینم شاکی میشه که مامان تو چطور مادرتو تحمل میکردی ...

مامان من همه گیراش برامن بچه اولش بود الان ابجی و داداشامو کار نداره من فقط بدبخ بودم 

الانم انقد روشن فکری برامن صحبت میکنه راجب کارای داداشم میگم ک مارو عذاب داد نوش جون داداشا و ابجیم همه بدبختیا برامن بود

دقیقا انگار دوستتم عجیب اینجوریم شدهرم اینطوریه فکرش ولی خودش انجام نمیده میترسه

پس اگه از این نظر برات مشکلی نیست راجع به بچت به نظرم مشکلی نداره انجام بدی 

ولی خود من رو این مورد که دخترم درس بخونه و فکرش تو سن کم سمت پسر و ... نره حساسم خیلی و دوست ندارم خدای نکرده ایندش به هم بریزه 

نمیدونم از بس مامانم میگه مادری کن نمیدونم اینطوری یا مردم گفتن بدبخ بچش حس میکنم مادر بدی ام

نه اصلا این فکرو نکن گلم 

منم از مادر و خالم زیاد این حرفو شنیدم به خدا ولی بچم عاشق منه شکر خدا و منم عاشق بچمم و اصلا حرفاشون برام مهم نیست 

پس اگه از این نظر برات مشکلی نیست راجع به بچت به نظرم مشکلی نداره انجام بدی ولی خود من رو این مورد ک ...

من میگم دوست پسر داشت هروقت خواست بیاد خونه خودمون  پسره 

ماهم باهاش اشنا بشیم

میخوان برن بیرون دور بزنن ۲ هفته ای یبار 

گوشی براش تایم میزارم موقع امتحانات باید گوشی کنار بزاره 

سن برای اینکارم ۱۵ ب بعد 

رو درس حساسم بلید درست درست بخونه

مامان من همه گیراش برامن بچه اولش بود الان ابجی و داداشامو کار نداره من فقط بدبخ بودم الانم انقد روش ...

دقیقا مادر من گیر شدید میداد بهم راجع به همه چیز 

حالا من خواهر ندارم ولی مثلا بچه خالم الان هر کاری می‌کنه مادرم میگه خب عادیه و همه دخترا الان همین شدن و ...🤦

فکر کن به من با ۴۰ سال سن و دختر ۱۱ ساله اگه ۸/۵ شب بیرون باشم گیر میده که چرا بیرونی ولی دختر خالم مجرده با ۲۴ سال سن و شب ۱۱ میاد خونه مادرم میگه عیب نداره🤦

من میگم دوست پسر داشت هروقت خواست بیاد خونه خودمون پسره ماهم باهاش اشنا بشیم میخوان برن بیرون دور ب ...

خب پس شما هم حساسی دیگه 

بچه فکرش سمت این چیزا بره نمیتونه درست درس بخونه عزیزم 

من الان میبینم دختر ۱۳ ساله با دوست پسرش می‌چرخه تو خیابون والا مغزم هنگ می‌کنه 

حوصله کردی تاپیک آخرم رو بخون در مورد همینه گلم 

دقیقا مادر من گیر شدید میداد بهم راجع به همه چیز حالا من خواهر ندارم ولی مثلا بچه خالم الان هر کاری ...

اره منعمم ب مادرم شکایت دخترشو میکرد ۱ سال ازم کوچکتره 

مامانم گف عادی شده فلان انقد همونجا هوری دلم. ریخ خیلی ناراحت شدم پس چرا برامن بد بود؟؟؟

من میگم دوست پسر داشت هروقت خواست بیاد خونه خودمون پسره ماهم باهاش اشنا بشیم میخوان برن بیرون دور ب ...

بعد فکر کن گوشی کنار نذاره چیکارش میکنی؟؟؟

چیکار میتونی بکنی ؟؟؟؟

یا مثلاً بگه گوشیو بگیری خدای نکرده خودکشی میکنم و ... و مجبورت کنه به حرفش بشی 

من چون این موارد رو زیاد دیدم خیلی نگرانم برای بچه خودم والا