2777
2789
عنوان

میشه بیاین راهنماییم کنین خیلی مهمه برام

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 76 پست

همه جات رو پیرسینگ بزن وقتی دوست داری بذار هر کی هر چی میخواد بگه   حالا من برعکسم میگم کاش گوشمم اصلا سوراخ نداشت اصلا فکر به اینکه برم یه جا دیگمو سوراخ کنم به ذهنم خطور نمیکنه کاش منم انقدر نترس بودم

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همه جات رو پیرسینگ بزن وقتی دوست داری بذار هر کی هر چی میخواد بگه حالا من برعکسم میگم کاش گوشمم اص ...

باورت میشه من استایلمو مجبورم تو فامیل عوض کنم فقط چون مامانم میگه اخه مامان جان من الان خودم مادرم تا کی میخوای بگی نکن بکن از اخر میرم ی شهر دیگ 

۲سالو نیمشه

خب الان کوچیکه ولی شک نکن بزرگ تر بشه کلی سوال براش مطرح میشه عزیزم 

خود من هم خانوادم خیلی سخت گیر بودن و دقیقا چیزایی که گفتی منو یاد مادر خودم انداخت و منم مثل شما یه مقدار افراطی شدم ولی نه در حد شما 

الان دخترم ۱۱ سالشه و گاها از بعضی چیزهام شاکی میشه و براش حتی معضل ایجاد میشه 

بچه ها وقتی مدرسه میرن خیلی چیزها براشون معضل میشه راجع به قیافه و تیپ و حتی رفتار مادر و پدرشون گلم 

یکی از دوستام بود میگفت من پیرسینگ بینیمو خودم بدون بی حسی برا خودم زدم بهش گفتم چطور میتونی من اگه یکی دیگه با بی حسی هم بخواد برام بزنه جان به جان آفرین تسلیم میکنم

یکی از دوستام بود میگفت من پیرسینگ بینیمو خودم بدون بی حسی برا خودم زدم بهش گفتم چطور میتونی من اگه ...

من با کلی بدبختی سوراخ دوم گوشم زدم 🤦😅

حالا پیرسینگ بینی و ... پیش کشم باشه 😁

من با کلی بدبختی سوراخ دوم گوشم زدم 🤦😅حالا پیرسینگ بینی و ... پیش کشم باشه 😁

واقعا اعصاب و روان قوی میخواد من همین الان روح و روانم داره منو ترک میکنه چه برسه از این کارا کنم

واقعا اعصاب و روان قوی میخواد من همین الان روح و روانم داره منو ترک میکنه چه برسه از این کارا کنم

زن داداش من خودش گوششو سوراخ سوم زده 

بعد من دو ساله گوشم سوراخ دوم داره هنوز گوشواره رو چند روز در میارم بعد می‌خوام دوباره بندازم یه دور میرم اون دنیا و برمی‌گردم 🤦

زن داداش من خودش گوششو سوراخ سوم زده بعد من دو ساله گوشم سوراخ دوم داره هنوز گوشواره رو چند روز در م ...

من خیلی دوس دارم شوهرم ی گوششو پیرسینگ بزنه ولی اونم میترسه میگه درد داره و قلان انقد استانه دردش پایینه مث زنا میمونه دقیقا برعکس همیم