2777
2789

من استایلو سلیقم متفاوته تو جامعه ما میگن طرف شیطان پرسته درحالی که ی سبکه

من خانوادم مذهبی ان 

حتی مامانم به اهنگامم گیر میده میگه شیطان پرستیه تا مجرد بودم اهنگای کامپیوترمو میدیدم بدون ک من بفهمم پاک کرده 

پیرسینگ ابرو زدم و ۲ تا زبون تا چن وقت قهر بود میگف تو فامیل در بیار یا نزار بابات ببینه گوش ندادم هم بابام دید هم تو مهمونی فامیلی رفتم در نیاوردم قهر میکرد ولی براش. عادی شد اینا

سر تتو گردن بابام خیلی بد باهام حرف زد جلو شوهرم 

نگین نکن پشیمون میشی یا سن بلوغی اینارو همرو رد کردم یدونه هم دختر دارم ولی سلیقم اینطوریه خیلی وقته

الان میخوام این دو مدلو بزنم پیرسینگ محوری بینی همونا ک ی زنجیر وسطه بینی و پیرسینگ لثه دو سمتی ک شبیه نیش خوناشامه

میگم فوقش دیر ب دیر میرم پیششون ک حرفم نشنوم حرصشونم ندم

ولی از سمتی میترسم ترد بشم اما من میخوام خودم باشم چه اهمیتی داره چه فکری راجبم بکنن بگن شیطان پرسته خب بگن وقتی نیستم سختمه ک بخوام جوری وانمود کنم هستم ک نیستم

تا مجرد بودم همچی برامن اخ شد وقتی دخترای دیگ فامیل میکردن ماماناشون با مامان من حرف میزد مامانم میگف الان همه اینطورین دیگ ولش کن چیزایی ک برامن اخ بود اینارو ب بقیه میگه قلبم اتیش میگیره مادر من برامن اخ بود برا بقیه شد الان همه اینجورین ک دل مامانه نلرزه دل من چی بود پس 

الان شدم سنگ ک فقط ب خواسته خودم اهمیت میدم

تا چند وقت پیشم میگف افسردگی داری 

شما متاسفانه شدید از اون طرف بوم افتادی به خاطر محدودیتی که داشتی عزیزم 

من برام اصلا مهم نیست خانوادت چی میگن و ...

فقط فکر کن بچت وقتی شما این مدل میگردی و میری دم مدرسش دنبالش یا حتی تو مهمانی و خیابون و ... حس بدی نمیگیره از اینکه مادرش اینقدر با بقیه متفاوته؟؟؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شما متاسفانه شدید از اون طرف بوم افتادی به خاطر محدودیتی که داشتی عزیزم من برام اصلا مهم نیست خانواد ...

ح بد نگیره من این اخلاقامو خیلی وقته دارم و داشتم 

چرا حس بد بگیره قرار نیس ک همه مث هم باشن 

همینطور ک نمیشه راجب چاقی لاغری زشتی خوشگلی نظر داد راجب سلیقه هم همینطوره

نمیتونم بگم خودت نباشولی خب اگ این پیرسینگات قابلیت دراوردن داره اون تایمی ک میری اونجا دربیاروقتیم ...

این همه پیرسینگو در بیارم 

باشه فوقش بگیم در بیارم سوراخش بسته میشه مخصوصا لثه ک جای نمداره

این همه پیرسینگو در بیارم باشه فوقش بگیم در بیارم سوراخش بسته میشه مخصوصا لثه ک جای نمداره

این جدیده رو میگم دگ همشو که مگه نمیگی دیدن عادی شده براشون

خب اخه ی چیزی دیدم من اینستا بعضیاش پیرسنگیا چرخشیه

مثلا میچرخونی تو زاویه ای میمونه ک دیده نمیشه ازونا بذار رفتنی اونجا بسته نشه

این جدیده رو میگم دگ همشو که مگه نمیگی دیدن عادی شده براشونخب اخه ی چیزی دیدم من اینستا بعضیاش پیرسن ...

اخه بابد ۶ ماه بمونه در نیاد تا سوراخش بسته نشه وقتی در میاد 

۶ ماه نرم ینی