2777
2789

نه از سر بیکاری و وب گردی 

بلکه از کوزت گری و بدبختی و وسواسی

خسته ام خسته خستهههههه

کاش منم یه زن شلخته بودم که در و ذیوارام جای انگشتای بچه هام بود 

کاش زنی بودم که با شوهرم و بچه هام میخوابیدم و عین خیالمم نبود وضع خونه و تمیزی و کثیفیش

ولی متاسفانه یه بدبخت خدا زده هستم که دیوارا رو هر شب چک میکنم جای انگشت نباشه تا بیفتم به جونش بسابم 

هی بشور بساب هی تمیز کن 

اخه کی وسط این سرما بالشت میشوره اونم وقتی که ببخشید بشدت پریوده و از کمردرد داره زجه میزنه

قرص هم خوردم و میخورم نگید برو دکتر .من ده ساله قرص میخورم بخاطر وسواسم

هر کار مبکنم شاید یع شب ساعت 1 بخوابم باز هیچ جوره نمیشه

هدف خدا از خلق من چی بود اخه😫😫😫😫😫😫

انقدر با شوینده کار کردم ناخونام ذوب شدن رسما

ای خانومی که به خونه ات اهمیت نمیدی بدون برنده تویی 

خوب میکنی واقعا

عوض نشو هیچ وقتتتت

کار اشتباهی میکنی

احساس میکنی داری ارزش میدی ب خودت و خونه و زندگیت

ولی از چشم شوهرتم بیشتر ی ادمی هستی ک حتی تو بدترین وضعشم سالمه و میتونه کاراشو انجام بده

نمیگم تمیز نباش

ولی وقتی حالت خوب نیس استراحت کن که همیشه یکی هم بت توجه کنه

خونه رو فردا هم میتونی تمیز کنی

ولی سلامتی و جوونی و انرژیتو بگ‌ا نده مرسی اه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اخی من چند وقت پیش داشتم وسواسی میشدم جلپی خودمو گرفتم  الان کار نمیکنم ولی همش فکرم تو خونه است و اعصاب ندارم همش میگم وای یخچال نامرتبه وای کابینتا شلوغن ولی چون دیسک کمر و گردن دارم نمیتونم به خودم فشار بیارم اگزما هم زده دستام 

تلگرام کانال زندگی سالم سوده هروی دوره جذابیت درونی 

کمکت می کنه وسواس رو کنار بذار و خونت هم انقدری کثیف نخواهد شد 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

خواستم بگم منم هر شب بیدارم ولی علتهامون متفاوت... من عادت کردم به شب بیداری ولی ما هم خونه زندگیمون تمیزه ولی نه وسواس گونه

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند
کار اشتباهی میکنیاحساس میکنی داری ارزش میدی ب خودت و خونه و زندگیتولی از چشم شوهرتم بیشتر ی ادمی هست ...

نه عزیزم من خودمم میدونم چه مریضی هستم 

فقط دست خودم نیس

یعنی مراجعه به روانپزشک هیچ تاثیری نداشته؟؟

عزیزم وقتشه که تغییر کنی

اصلا فکر کن در و دیوار برای این ساخته شدن که روشون جای انگشت بیفته

منم یه نوع خفیفش رو دارم

اما تو داری به خودت آسیب میزنی 

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

اخی من چند وقت پیش داشتم وسواسی میشدم جلپی خودمو گرفتم الان کار نمیکنم ولی همش فکرم تو خونه است و ا ...

باور کن بهترین کارو میکنی .بدرک که کابینتات نامنظمه 

امروز مرتب کنی دوروز بعد دوباره همونه .این سلامتیه که برنمیگرده .شما هنوز به مرحله من نرسیدی 

با همین فرمون بدرک که شلخته هست برو جلو 

خودت مهمتری

نه عزیزم من خودمم میدونم چه مریضی هستم فقط دست خودم نیس

ب خودت اهمیت بده واقعا

بچه هات بزرگ شن از تو سلامتی میخوان

دوس ندارن بگن مامانمون هر روز ی جاش درد میکنه ما باید مراقبش باشیم

بچه های این دوره زمونع رو هم ک میشناسی

میفهمم چی میگی منم حساسم رو این چیزا

ولی خب تایم تمیز کردنتو عوض کن و همه رو ی جا انجام نده

یعنی مراجعه به روانپزشک هیچ تاثیری نداشته؟؟عزیزم وقتشه که تغییر کنیاصلا فکر کن در و دیوار برای این س ...

نبخدا عزیزم ده ساله من وسواس دارم

اون روز به شوهرم با ترس گفتم میشه فرشامو ببرم حیاط بشورم .چنان چپ نگام کرد ذیگه بخثو عوض کردم همش یه ماهه پهنشون کردم.

من بدنم نابود شده عصب سیاتیک گرفتم نمیتونم رو پهلوی چپ بخوابم .هر صبح با بدن درد وحشتنااااک بیدار میشم 

واسه همین میگم خوش به سعادت و حال  اون خانومی که شلخته ترینه و همه میگن واح واح فلانی خونه اش کثیفه.

من دیروز کمی کار کردم ولی اونقدز تمیز نشد اعصای منم خورد شد همش مو بود تو خونه دیوونه شدم

جارو برقی میکشیدی کل خونه رو

مو خیلی بده اخرش سر از غذا درمیاره😅