2777
2789

اجرتون با خدا ✨

“اینجا هستم تا حس خوب و نیت‌های خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تا دعوتت کردن خونشون نرو 

خودمونی نشو باهاشون که اجازه دخخالت داشته باشن 

تاپیک های بانوآرتمیس که راجب مادرشوهر هست رو بخون 

از اول همسرتو خانوادش رو عادت بده که به یری کارا برات ینگینه و از خودت کار نکش

چیزایی که دوست داری رو انتخاب کن و توی رو در وایسی نمون 

از اول برای همسرت خرج داشته باش.نه ولخرچی ها اما به خودت برس و پول بخوا ازش تا عادت کنه کم خرج نباش

از خودت پیش همسرت اصلااااا ایراد نگیر 

مشکل و ناراحتی پیش میاد با خانواده همسر خودت همون لحظه با احترام جواب بده و هی نیا به شوهرت بگو

هیچ ویت از خانوادت پیششون بد نگو

تو رابطه همسرت با خانوادش دخالت نکن 

تنها نرو خونه مادرشوهر و با شوهرت برو که اونم تنها نره 

با شوهرت فقط برو خونه مادرشوهر 

تا میتونی تنها نزار بره 

با شوهرت رفیق باش سیاست داشته باش هیچوقت بد خانوادشو نگو 

هر ماه برید خرید دو هفته یبار رستوران 

هر هفته برید پیک نیک البته اگه پولشو داره

حتما ماهانه بگیر از شوهرت یبخششش حتما پس انداز داشته باش

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔

زنی که خرج داره ارج داره رو جدی بگیر تو زندگی گوشواره گوشت کن و هیچ وقت انتظار نداشته باش خانواده شوهر خانواده خودت باشه چون یه جا میبینی بعیده گلم رابطه محترمانه سرسنگین جلوگیری میکنه از خیلی دخالت ها و حاشیه ها

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

با شوهرت رفیق باش کلی با هم راحت باشین. عین دوتا رفیق رفتار کنین با هم  وقتی پیش همین 

سنگاتونو توی تنهایی وا کنین بدی شوهرت پیش مادرت خواهرت یا رفیق صمیمیت ب هیچ عنوان نگی چون شابد اون دقیقه ازش ناراخت باشی یه چیزی پیش یکی بگی. بعدش پشیمون میشی و اونا همش فکر میکنن شما لا همسرت مشکل داری و انرژی منفی میفرستن توی زندگیت 

شوخی زیاد توی خونوادع شوهر نکنی احترامت از بین میرع ن ابنکه خیلی شوخی نکنی عا مثلا زیادششششششششش ک  با شوخی بپزی ب خواهر شوهر یا برادر شوهر 

همیشه احترام مادر شوهرت و پدرشوعرت داشته باش حتی وقتی خیلی ناراختی

درباره خوتوادع شوهرت پیششش هیچچچوچ کس هبچچچ کس صحبت نکتی  عیب شونو

عیب خانواده خودتو ام سعی کن ب هیچ عنوان پیش خونوادع شوهر نکنی 

هیچوقت ایراد خودتو بشوهرت نگو حتی از خودت تعریف کن مثلا بیرون جایی دعوت میشی برگشتی بگو خیییلی از فلان اخلاقم از فلان عضوم از خوشگلیم تعریف کردن 

ببین از اول با شوهرت هرجور ارتباط بگیری تا آخر همونه اگه بخودت ارزش و ارج بدی اونم با میده اگه ندی اونم نمیده 

هیچوقت جاخوابت عوض نکن 

اصلاااااااااا قهر نکن. اگه از رفتارش از کارش ناراحت شدی تو بفرست خوب چیزی جایی میوه ای براش ببر و بگو من خیلی از رفتارت ناراحت شدم نگو تو چرا اینو گفتی خودت خطاب کن اول خیلی مهمه بگو من حس کردم من ناراحت شدم من ...

ببین یه کانال هس تو اینا به اسم همسرداری مومنانه حتما تجربه هاشو بخون دوست داشتی عضو شو قول میدم پشیمون نمیشی

وای اسی تاپیکات پشمام ریخته ینی چی ب پدر شوهرت میگی سیگار نکش .گلم  میدونم دلسوزی بوده ولی اینچیزا آدم سبک می‌کنه میتونی بگی کاش شما بابام بفکرسلامتیتون باشین اینجوری گارد نمیگرف

و در مورد برادر شوهر بش رو نده خط قرمزان رعاییییییت کن نزار جولان بده

گفتی مادرشوهرش میری اونجا سفره رو جمع نمیکنه .همینه دیگه وقتی اونجا دوتا کار انجام بدی میشه وظیفه آن کسیم تشکر نمیکنه 

میری اونجا نه اینکه کار نکنی  انجام بده  ولی درحد یک یا دتاکار تو مهمونی نه اینکه مهمون کار نمیکنه نه ولی درحد همون مهمون