2777
2789

نه خراب نمیشه 

اونجا با کسی دوست و همکلام نشو

آسه برو آسه بیا

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شنیدم صندلیا باید ۳ ساعت یبار رزرو بشن درسته؟  کجا باید غذامو بخورم؟

من نشنیدم هر جا یه قانونی داره

تو محوطه بیرون سالن معمولا جا هست نمیدونم کتابخونه تون چطوره 

چرا نشم؟دیدم ک لباس راحتی میپوشن اتاق پروو دارن؟

عزیزم چون میری باهاشون به صحبت میشینی و میبینی تایمتو به حرف زدن گذروندی 

نه پروو نداره زیر لباسشون لباس میپوشن

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
طرفای غربمتاسفانه اینجا نمیتونم بگم🥲

اها میخواستم ببینم کتابخونش در چه حدی خوب یا ن منم ی شهر بزرگم راستش کتابخونه مرکزی شهرمون اتاق پرک نداره ولی بین ی ساعت مشخص میشه غذا ببری برات گرم کنند یخچال ام نداره 

خواهشااااا قوانین رو رعایت کنید با صدا درس نخونید گوشیتو سایلنت کن سر و صدای الکی ایجاد نکن

اینارو ک میدونم عزیزم میگم اگه قوانین خاصی دیگه داره ک متوجه شم