2777
2789
عنوان

میخوام برم کتابخونه درس بخونم چیکارا کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 88 بازدید | 22 پست
اینارو ک میدونم عزیزم میگم اگه قوانین خاصی دیگه داره ک متوجه شم

چیز خاصی نیست قوانین رو می‌چسبانند ب این ور اون ور روی دیوار ی چیز دیگه هم اینکه اگ ی تایم مشخص توی جات نباشی مثلا بیشتر از ۳۰ دقیقه رزرو صندلی از دست میره اگ شلوع باشه

اها میخواستم ببینم کتابخونش در چه حدی خوب یا ن منم ی شهر بزرگم راستش کتابخونه مرکزی شهرمون اتاق پرک ...

والا یبار رفتم سر زدم دیدم همه لباس خونگی پوشیدن فک کردم اتاق پروو داره حالا یخچال و گازشونو ندیدم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

والا یبار رفتم سر زدم دیدم همه لباس خونگی پوشیدن فک کردم اتاق پروو داره حالا یخچال و گازشونو ندیدم

ببین من خودم زیر لباسم میپوشم یا خیلیا همونجا تو سرویس اینا عوض می‌کنند شلوار هم من پارچه ای میپوشم ک اذیت نشم بعد الان سرده آستین بلند بپوش 

من نشنیدم هر جا یه قانونی دارهتو محوطه بیرون سالن معمولا جا هست نمیدونم کتابخونه تون چطوره

ی حیاط داره محیط ارومیه حالا ندیدم کسی بشینه اونجا درس بخونه ی محیط دیگه مث پارک تو حیاط پشتیشم داره فک کنم برای استراحته

موفق باشی 

کتابخونه اینقدر چالش داره که ترجیحم اینه تو خونه درس بخونم 

خیلی رفت و آمد زیاده. بوهای مختلف میاد. باهم پچ پچ میکنن و.... 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
موفق باشی کتابخونه اینقدر چالش داره که ترجیحم اینه تو خونه درس بخونم خیلی رفت و آمد زیاده. بوهای مخت ...

ممنون عزیزم 

اخه خونه شرایطشو ندارم خانوده پر جمعتی هستیم خیلی شلوغه