2777
2789
کیت چیه, مبشه توضیح بدی

شبیه بیبی چکه میرین داروخونه میگین کیت بارداری میخواین روش استفاده اشو زده شبیه بی بی چک ، مثبت شد  اون روز روز تخمک گذاریه و نزدیکی منجر به بارداری میشه در صورت نرمال بودن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شبیه بیبی چکه میرین داروخونه میگین کیت بارداری میخواین روش استفاده اشو زده شبیه بی بی چک ، مثبت شد&n ...

من دکتر رفتم گفت همه چیز نرماله ولی راجع به کیت چیزی نگفت 6 ماهه منتظرم , 5 روز عقب انداختم این ماه ولی بیبی منفی بود میخوام دوباره برم پیش دکترم

هر چیز که در جستن آنی آنی!
اها, همون کیت تخمک گزاریه پس, باشه میگیرم

ببین روز تخمک گذاری نزدیکی داشته باش تا دو روز بعدش  اگر میخوای خودت مطمین بشی  برو دکتر سونو بنویسه اندازه فولیکولت رو بدونی نرماله یا نه وضعیت رحمت و شرایط برای بارداریت

خودش انجام داد تو مطب, پاپ اسمیر و ازمایش کلی خونم نوشت

پاپ اسمیر که جداست هر خانومی سالی یبار حتما باید انجام بده ، ازمایش خون هم برای کم خونی و ضعفو کاستی های بدنت اما سونو برای چک کردن وضعیت رحم  و تخمدانهاست عزیزم

پاپ اسمیر که جداست هر خانومی سالی یبار حتما باید انجام بده ، ازمایش خون هم برای کم خونی و ضعفو کاستی ...

مرسی از اطلاعات و وقتت , به نظرت این هفته رفتم ازش چه چیزایی رو بپرسم , بگم برام دوباره سونو کنه با نه?

هر چیز که در جستن آنی آنی!