2777
2789
عنوان

تقسیم وظایف من و شوهرم عادلانه نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 1116 بازدید | 46 پست
تقسیم وظایف

منظورمه شاید نتونم بیان کنم.ولی اگر معامله نباشه یه خط و صفر و صد وجود نداشت.مثلا بچه مریضه لزوم نداشت لازم‌نبود این‌بشه یه چالش .چون یه سری چیزا تو لیست وظایف تعریف نشده و مثلا موقع انجام معامله ذکر نشده الان سر انجام شدنش و نشدنش داستانه.انگار باید یه قراداد کامل و جامع و ریز با شرح کامل وظایف مینوشتید.و الان هر کی اون‌چیزایی که نوشته نشده رو ظلم‌میدونه 

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم شوهر من بدتر از شوهر شما بود. حتی خرج خونه هم نمیکرد.منم شاغل بودم. آخر استعفا دادم راحت شدم ب ...

من با مهدکودک موافق نیستم

پرستار گرفتم

اما دلم هم نمیاد کامل شغل خودم رو رها کنم

منظورمه شاید نتونم بیان کنم.ولی اگر معامله نباشه یه خط و صفر و صد وجود نداشت.مثلا بچه مریضه لزوم ندا ...

و البته انگار این وسط نود درصدهمسرتونه که داره ننوشتن مفاد قراداد رو به نفع خودش تمام میکنه لازم نیست همه چی ذکر بشه معرفت لازمه

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

اسی وقتی تاپیک های شما را می بینم خیلی یاد خودم می افتم

بچه ی معصوم من سه سالش بود تب کرده بود

نصف شب بردیمش بیمارستان  اطفال

بچه ی نازنین من با اون تن داغ و حال بد وقتی اون عروسک ها را دید یک لبخندی زد😢😢😢

اون شب من و شوهرم  تا صبح نخوابیدیم 

هر دو هم باید می رفتیم سر کار

شوهرم  به من گفت  کار تو واجب تره  تو برو

من مرخصی می گیرم پیش بچه هستم

نمی دونی چقدر حسادت کردم که شوهرم  تو خونه می مونه

دلم می خواست  من خونه بمونم

و من رفتم سر  کار تمام شب هم بیدار بودم 

واقعا  سخته

اسی وقتی تاپیک های شما را می بینم خیلی یاد خودم می افتمبچه ی معصوم من سه سالش بود تب کرده بودنصف شب ...

عزیزم ❤️

چه خوب که شوهرت اهمیت کارت رو درک کرده

من یکشنبه کار واجبی داشتم که نرفتم احتمالاً فردا هم نرم

من با مهدکودک موافق نیستمپرستار گرفتماما دلم هم نمیاد کامل شغل خودم رو رها کنم

من متاسفانه نتونستم برا بچه ام پرستار خوب پیدا کنم. از پرستارها هم خیلی بدی شنیده بودم. 

منم برا جایگاه شغلی ام خیلی تلاش کرده بودم اصلا دلم نمیومد ولش کنم. ولی الان خیلی خوب شده. اصلا پول خرج کردن از،جیب مرد لذتش بیشتره. ازدواج کردیم،تا راحت بشیم و واسمون پول خرج کنن نه اینکه از جیب خودمون بخوریم

خرید بیرون انجام میده اتفاقا اگر بخوام چیزی بگم خرید بیرون به روم میکشه

بازم خدارو شکر عزیزم خرید بیرون واسه زن خیلی سخت و سنگین 

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمیدونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم ❤️۱۴۰۴٫۰۸٫۰۸ رفتیم دکتر مامانی خدارو شکر خودم شرایطم خوب شده بود توهم خواب بودی پشت کرده بودی وزنتم شده ۱۰۸۴ گرم 🥰۱۴۰۴٫۰۸٫۱۵ وسایل سیسمونیتو خریدیم پسر قشنگم واسه تک تکشون کلی قربون صدقت رفتیم و تصورت کردیم 😍۱۴۰۴٫۰۸٫۲۲ رفتیم دکتر وزنت شده ۱۲۵۸ گرم پسر قشنگم دکتر غش کرد از خنده یه شکل عجیبی تو شکمم دراز کشیدی بابا میگه عین من بد خوابه 🤣۱۴۰۴٫۰۹٫۰۶ رفتیم دکتر مامان تپش قلبت خیلی پایین بود حسابی منو بابارو ترسوندی پسر قشنگم تا یه آبمیوه خوردم و خدارو شکر سرحال شدی😍۱۴۰۴٫۰۹٫۱۴ چند روزی از کمر درد فلج شدم و به سختی پامیشم پسرم ولی همه اینا میگذره امروز بابا سرش گذاشت رو شکمم یواش یواش باهات حرف میزد شروع کردی تکون خوردن مامانی بابا خیلی برامون زحمت میکشه دعا کن همیشه سلامت باشه و سایش بالاسرمون باشه ❤️

تقسیم کردیم دیگهکارهای سنگین رو کلاً کمکی انجام میدهروزهایی هم که آشپزی با خودمون هست نوبتیه که اون ...

عیبی نداره عزیزم اوقات خودت واسه این چیزا تلخ نکن منو شوهرم اصلا تقسیم نکردیم همینطوری هرکس حال داشته باشه انجام میده 

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمیدونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم ❤️۱۴۰۴٫۰۸٫۰۸ رفتیم دکتر مامانی خدارو شکر خودم شرایطم خوب شده بود توهم خواب بودی پشت کرده بودی وزنتم شده ۱۰۸۴ گرم 🥰۱۴۰۴٫۰۸٫۱۵ وسایل سیسمونیتو خریدیم پسر قشنگم واسه تک تکشون کلی قربون صدقت رفتیم و تصورت کردیم 😍۱۴۰۴٫۰۸٫۲۲ رفتیم دکتر وزنت شده ۱۲۵۸ گرم پسر قشنگم دکتر غش کرد از خنده یه شکل عجیبی تو شکمم دراز کشیدی بابا میگه عین من بد خوابه 🤣۱۴۰۴٫۰۹٫۰۶ رفتیم دکتر مامان تپش قلبت خیلی پایین بود حسابی منو بابارو ترسوندی پسر قشنگم تا یه آبمیوه خوردم و خدارو شکر سرحال شدی😍۱۴۰۴٫۰۹٫۱۴ چند روزی از کمر درد فلج شدم و به سختی پامیشم پسرم ولی همه اینا میگذره امروز بابا سرش گذاشت رو شکمم یواش یواش باهات حرف میزد شروع کردی تکون خوردن مامانی بابا خیلی برامون زحمت میکشه دعا کن همیشه سلامت باشه و سایش بالاسرمون باشه ❤️

من با مهدکودک موافق نیستمپرستار گرفتماما دلم هم نمیاد کامل شغل خودم رو رها کنم

مریم جون امیدوارم زودتر بچه ها خوب بشن و خودتون هم سلامت باشید. میخواستم پیشنهاد بدم که از قبل شما و بچه ها از همسرتون بخواین چه غذایی درست کنه و برای پخت غذا تشویقش کنید وحتی مشارکتی مادر ودختر و پدر وپسری غذا درست کنید اگر امکانش هست. وحتما خستگی تون رو ابراز کنید بعضی موقع ها یا درک وجود نداره ویا آدم خودش رو به ندونستن بزنه برای راحتی وآرامش  خودش بهتره البته نمی‌خواهم همسرتون متهم کنم

مریم جون امیدوارم زودتر بچه ها خوب بشن و خودتون هم سلامت باشید. میخواستم پیشنهاد بدم که از قبل شما و ...

مرسی عزیزم؛ ان‌شاءالله شما هم همیشه در عافیت باشی

بچه‌ها هم همکاری نمی‌کنن

غذای بیرون رو ترجیح میدن

خیلی بهش میگم خسته‌ام

میگه منم خسته‌ام🤦🏼‍♀️

مرسی عزیزم؛ ان‌شاءالله شما هم همیشه در عافیت باشیبچه‌ها هم همکاری نمی‌کننغذای بیرون رو ترجیح میدنخیل ...

ممنون مریم جون. من یک عروس خاله دارم به همسرش روزهای تعطیل میگه برو غذا بپز دوست دارم دست پختت رو بخورم و صبحانه وناهار رو بر عهده پسر خاله م میگذاره‌ حالا ممکنه بعضی موقع صبحانه املت باشه ولی میگه دست پختت به من مزه میده. اگر نخواستی در مورد غذا حرف بزنی و اعصابت رو خرد نکنی ولی وقتی گفت من خسته م بگو حالا که دوتامون خسته ایم یا باید هر کدوم یک قسمتش رو انجام بدیم که زودتر تموم بشه یا اصلا کاری انجام نشه که امکان پذیر نیست بگو کدوم راه رو میگی که انجام بدیم. بعد اینکه مریض میشی بیشتر بزرگنمایی کن گاهی که شوهرت هم حساب کار دستش بیاد مثلا برو زیر سرم این جواب میده دیدم که میگم