2777
2789
عنوان

اخلاق همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 837 بازدید | 74 پست
همسرم صبحانه وناهارش محل کار...گاهی شام خونست..امروز بدجور دعوا کردیم اینقدر بی خود سر سفره غذا از ی ...

میدونم شوهر خودمم همینه 

ولی خب شما باید آروم تر باشی 

هرچند میدونم سخته خودمم یوقتا قاطی میکنم دیگ

آروم باش وقتی اون خیلی عصبیه بعدا که آروم شد حتی شده فرداش آروم باهاش صحبت کن در مورد اونروز

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عرقش چطورمن والاه از بعد جنگ کمی زود جوش میارمنمیدونم چه مرگم سده،زوذی عصبی میشم،قبلا اصلا اینطور نب ...

عرقشم خوبه زود اثر میکنه ولی گرونتره دیگه جوشونده هزینه ش کمتره دیرترم اثرش میره بعد آرامبخشای دیگه اینان گل گاوزبان سنبل الطیب که خیلی گرونه گیاهش بادرنجبویه گل محمدی که عرقش میشه گلاب میتونی همه رو با هم قاطی کنی گیاهارو خورد کنی عین چایی 

زمان میبره خیلی سختهبابای من بعد۳۰ سال بهتر شد

اونو دیگه شما عوض نکردین،سنش رفته بالا از موضع خودش یکم اومده پایین 

بابای منم همین بود 

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
عرقشم خوبه زود اثر میکنه ولی گرونتره دیگه جوشونده هزینه ش کمتره دیرترم اثرش میره بعد آرامبخشای دیگه ...

دستت طلا خیر ببینی،همون پس عرقش رو میخرم،چون تنبلیم میشه هرروز جوشونده درس کنم ولی عرقو هرروز میتونم بخورم،عرقشو روزی چند فنجون یالیوان بخورم اونو هم میدونید؟؟؟

دستت طلا خیر ببینی،همون پس عرقش رو میخرم،چون تنبلیم میشه هرروز جوشونده درس کنم ولی عرقو هرروز میتونم ...

تکیشو میخری عرقو‌یا ترکیبی؟ بگو بهم ترکیبی منظورم اینه عرقیات اسطوخودوس بادرنجبویه‌بیدمشک بهارنارنج سنبل الطیب گلاب اینا همه آرامبخشن میتونی اینارو بخری بیاری خونه یه قابلمه بیاری محتویات همه این عرقیاتو بریزی که مخلوط بشن و دپباره بریزی تو ظرفشون این میشه ارامبخش ترکیبی تو که از یک عدد اسطوخودوس قویتره و موثرتره این ترکیبی و یا یه دونه اسطوخودوس بسته به توان مادیت روزی میتونی سه استکان بخوری اندازه استکانتم که اگه بزرگ باشه میشه لیوان اونم‌بستگی داره هرچی بیشتر بخوری هزینه‌ت میره بالا خلاصه روزی دو تا سه استکان میخوری اخریشو‌یه استکان شب قبل از خواب میتونی بخوری رو همه این عرقیات ترکیبی هم میتونی داخل قابلمه زعفران‌دم کنی بریزی نور علی نور میشه

تکیشو میخری عرقو‌یا ترکیبی؟ بگو بهم ترکیبی منظورم اینه عرقیات اسطوخودوس بادرنجبویه‌بیدمشک بهارنارنج ...

گلاب رو الرژی دارم بهش،ولی بقیه رو میتونم،زعفرون نیم گرمی توشون بریزم خوبه؟؟؟همرو ترکیبی کنم روزی سه استکان بخورم باز؟؟

از دکترو داروهای شیمیایی که خیلی خیلی بهتره،آره میخرم،

هرچی از خدا میخای خدابهت بده،اگه بااینا درمون شم همش دعاگوتم،میدونی گاهی استرس شدیدمیگیرم بی دلیل،یا زود عصبی میشم،از بعدجنگ اینطوری شدماا قبلا نبودم

و چندماه بخورم این ترکیبی رو با زعفرون که توش میریزم،

فعلا یکی دو ماه بخور و مدتی صبر کن استراحت بده ترکیبیا رو بخور خودش طول میکشه تا خیلی حالت خوب میشه بخور‌بعد وایسا تا مرحله ی بعدی ببین چند درصد خوب شدی

فعلا یکی دو ماه بخور و مدتی صبر کن استراحت بده ترکیبیا رو بخور خودش طول میکشه تا خیلی حالت خوب میشه ...

خیلی ممنونم ازتون که برام وقت گذاشتین،

چشم،اسکرین گرفتم امروز میرم میخرم همشو،

بهم امید دادید یه دنیا ممنونم

خیلی ممنونم ازتون که برام وقت گذاشتین،چشم،اسکرین گرفتم امروز میرم میخرم همشو،بهم امید دادید یه دنیا ...

عزیزم کارم طب سنتیه دوست داشتی تو ایتا هرچقد بلد بودم بهت راهکار میدم عالی با کمال میل و تغییر هم میکنی ان شاالله

گلاب رو الرژی دارم بهش،ولی بقیه رو میتونم،زعفرون نیم گرمی توشون بریزم خوبه؟؟؟همرو ترکیبی کنم روزی سه ...

میدونی‌ چیکار کن ترکیبیارو که درست کردی گلاب رو‌تو قسمتی بریز چون ترکیب میشه احتمال آلرژیش خیلی کمه بله زعفران هرچی باشه میتونی ولی هرچی جنسش بهتر باشه عالیتره و عرقیات هم ترجیحا دست ساز باشن نبودم فدای سرت هرچی گیرت اومد بخر ممنون عزیزم شما خوب شو ان شاالله