2777
2789
عنوان

اخلاق همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 837 بازدید | 74 پست
ببرش روانپزشک،اگه نمیاد خودت برو بگو علایمش رو دارو بده،بگو خواب آورنباسهبیار تو غذا وآبمیوه حل کن ب ...

بردمش بهش دارو داد همسرم تا یکسال می‌خورد.. ولی بعد یکسری عوارض دیکه داشت که حقیقتا خودم دلم‌نیومد دیگه بخوره..وهم اینکه میل جنسیش رو صفر کرده بود اون دارو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای چه باحال...من سریع گریم میگیره بعدش تپش قلب می گیرم..اینقدر دلم میخواد بیخیال وپوست کلفت باشمممم ...

من از اعصاب میخندم خواهر🤣🤣

ولی ناخودآگاه باعث میشه همسرمم آروم شه،

کلا ما زیاد کش نمیدیم بیشتر ازپنج دیقه

پدرشوهرم شدیدا عصبی هس وهی کش میده دعوارو

همسرم میگه دیگه اعصابم نمیکشه هی بحث رو ادامه بدم یا زود زود بحث کنیم،منم همینطور

خیلی حواسم هست باور کن ولی گاهی آدم حواسش نیست ..مثلا رفتیم سفر گوشیم تودستم بود توماشین خوابم برد.. ...

آخ آخ میفهمم دقیقا شوهر من

چیکار کنیم دیگ هر کسی یه بدی ای داره اینام اینجورین

تغذیه خیلی اثر داره نادیده نگیرش

من از اعصاب میخندم خواهر🤣🤣ولی ناخودآگاه باعث میشه همسرمم آروم شه،کلا ما زیاد کش نمیدیم بیشتر ازپنج ...

همسر من برعکس...کش میده ماجرا رو وخیبیلی دیر عذر خواهی میکنه..اونقدر کش میده ببینه میتونه بدون عذرخواهی آشتی کنه یانه...وقتی دیگه میبینه راهی نیست عذر خواهی میکنه 

آخ آخ میفهمم دقیقا شوهر منچیکار کنیم دیگ هر کسی یه بدی ای داره اینام اینجورینتغذیه خیلی اثر داره ناد ...

همسرم صبحانه وناهارش محل کار...گاهی شام خونست..

امروز بدجور دعوا کردیم اینقدر بی خود سر سفره غذا از یه مسئله کوچیک ایراد گرفت منم بردم غذاروریختم..نعمت خدارو صاف روانه زباله کردم💔 

همسر من برعکس...کش میده ماجرا رو وخیبیلی دیر عذر خواهی میکنه..اونقدر کش میده ببینه میتونه بدون عذرخو ...

سعی کن گریه نکنی،مردهااز گریه بدشون میاد،ما توخونمون قهر اصلا نداریم هیچ وقت،قهر نکن ولی چند دیقه خودتو کمی بگیر

سعی کن بیخیال شی،توجه نکن به عصبی شدنس ،برو اتاق دیگه

سعی کن گریه نکنی،مردهااز گریه بدشون میاد،ما توخونمون قهر اصلا نداریم هیچ وقت،قهر نکن ولی چند دیقه خو ...

دست خودم نیست..اصولا خیلی آرومم..کلا به این آروم بودنم معروفم تو فامیل..واینکه دلم نمیاد کسی رو اذیت کنم..حالا وقتی ببینم کسی در حقم بد رفتار کرده فقط گریه میکنم

همسرم صبحانه وناهارش محل کار...گاهی شام خونست..امروز بدجور دعوا کردیم اینقدر بی خود سر سفره غذا از ی ...

خودتو به نشنیدن و نفهمی بزن،بزار سرکوب شه 

چندماه امتحان کن سخته ولی امتحان کن این روش رو

خودتو به نشنیدن و نفهمی بزن،بزار سرکوب شه چندماه امتحان کن سخته ولی امتحان کن این روش رو

خیره ان شاءالله..

فعلا که قهریم..اونم عین خیالش نیست..زودتر از هرشب دیگه رفت خوابید