2777
2789
عنوان

دغدغه نی نی سایتی ها شوهره😐

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 53 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

افرین به تو

دغدغه بهتری داری

خیلیا شوهر کردن بدبخت شدن ولی ادم از کتاب و انیمیشن اسیب نمیبینه 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

اوه چه دغدغه مهمی داری

خاک تو سرم با این دغدغه ام

امروز مامانم گفت حداقل نگران درس باش یکم

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝                                  

چون کمبود محبت داریم😂😂🗿

حالا بعد ازدواج خیلی هم محبت دیدیم😅

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
آخی الهی عب ندارع😂❤️دیگه هرکی دغدعش یه جوره

به جای درس و شوهر نشستم به کتابم فکر می کنم😭

تازه فردا هم امتحان داشتم کنسل شد خدا رو شکر هیچی نخونده بودم 🤣😑 

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝                                  

هر دو مدل جالب نیست تعادل خوبه

واقعا

اخه خدایی دغدغه شوهر نسبت به کتاب منطقی تره😂😑

خاک تو سرم با این دغدغه امامروز مامانم گفت حداقل نگران درس باش یکم

واییییی گفتی درس استرس گرفتم 

دانشجویی؟

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

وی یینگ و لان جان عزیزم🥲این دنیا لان جان نداره واسه همین من مجردم😔😂

چرا داره

وانگ‌ییبو در سریال بی وقفه( سریال استاد تعالیم شیطانی)

بچم به معنای واقعی عشقه😭

چند سالته مگه؟؟

۱۹😅😑