2777
2789
عنوان

دغدغه نی نی سایتی ها شوهره😐

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 53 پست
دقیقامن میرم اونجا فیلمنامه نویس میشم فیلمنامه هام رو می نویسمتو هم کارگردان میشی و شوهر هامون هم با ...

چقدر رویایی😂😂😂

من هم خدایان بهشتی هم مودائو هم کتابای میت بان رو انلاین خوندم زبان اصلیشو. میخوام این سری ترجمه ی فارسیش رو بخرم لامصب خیلی گرونه فقط مودائو بالای سه تومن میشه

منو تو تاپیکای مربوط به نی نی ها تگ کنید:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر رویایی😂😂😂من هم خدایان بهشتی هم مودائو هم کتابای میت بان رو انلاین خوندم زبان اصلیشو. میخوام ...

من هم معجزه خدایان بهشتی و مودائو زی شی رو پی دی اف خوندم تو اینترنت

ترجمه نکرده ایران چون بی ال هستن

خاک تو سررررررشونننننننننننن اخه کتاب به این خوبی رو چرا ترجمه نمی کنین لامصب ها

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝                                  

این چه سمی بود.../:😁

این سم نیست

هزینه خود کتاب فقط ۳ تومن بود

پول پست ۱۰ ۱۱ میلیون واسم آب خورده چون خارج از کشوره

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝                                  

کتاب در مورد چیه؟؟

داستان یک شیطانه به اسم وی وو شیطان که دوباره متولد میشه و با دشمن قدیمیش لان جان رو به رو میشه

ولی اینبار با هم دوست میشن و حتی کار به عشق و عاشقی می کشه

و باید اضافه کنم که فقط این ها نیست داستانش خیلی طولانی و خارق العاده هستش و جزو بهترین اثرات آسیا شرقی به حساب میاد جوری که در چند کشور ترجمه شده و ازش دونگهوا و سریال ساخته شده

من هم معجزه خدایان بهشتی و مودائو زی شی رو پی دی اف خوندم تو اینترنتترجمه نکرده ایران چون بی ال هستن ...

چرا بابا ترجمه دارن همشون بدون سانسور و با فوتو کارتم هستن

منو تو تاپیکای مربوط به نی نی ها تگ کنید:)

چقدر رویایی😂😂😂من هم خدایان بهشتی هم مودائو هم کتابای میت بان رو انلاین خوندم زبان اصلیشو. میخوام ...

لینک معجزه ی خدایان بهشتی رو بهم میدی؟

گمش کردم

چرا بابا ترجمه دارن همشون بدون سانسور و با فوتو کارتم هستن

لینک شون رو بده

معجزه ی خدایان بهشتی رو حتماااااااا بده